pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jazminų eterinio aliejaus nauda

Jazminų eterinio aliejaus nauda

Greitas ir gardus "Spintelės pyragas" pagal Beatą Nicholson

Greitas ir gardus "Spintelės pyragas" pagal Beatą Nicholson

Jautienos antrekotas: kaip iškepti sultingą ir minkštą?

Jautienos antrekotas: kaip iškepti sultingą ir minkštą?

Gaivios salotos su salierais ir obuoliais: lengvi receptai ir naudingi patarimai

Gaivios salotos su salierais ir obuoliais: lengvi receptai ir naudingi patarimai

Tamsi Ruginė Duona: Receptas, Nauda ir Kepimo Paslaptys

Tamsi Ruginė Duona: Receptas, Nauda ir Kepimo Paslaptys

Saldžiarūgštis vištienos marinatas su medumi: nustebinkite savo skoniu!

Saldžiarūgštis vištienos marinatas su medumi: nustebinkite savo skoniu!

Sumuštinis su lašiša: maistinė vertė ir nauda

Sumuštinis su lašiša: maistinė vertė ir nauda

Kaip valgyti kivi vaisius

Kaip valgyti kivi vaisius

Žali receptai su Gražina: atraskite naujus skonius

Žali receptai su Gražina: atraskite naujus skonius

Pievagrybių sriuba trinta: receptas

Pievagrybių sriuba trinta: receptas

Ekologiško Alyvuogių Aliejaus Nauda: Kas Svarbu Žinoti?

Ekologiško Alyvuogių Aliejaus Nauda: Kas Svarbu Žinoti?

Veršienos Kepsnys: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Veršienos Kepsnys: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kiaulienos sprandinės kepsnys - Puikių skončių ieškojimas

Daugelis mėgsta gurmaniškas naujoves ragaujame įvairius mėsos patiekalus, išbandome egzotinius pasaulio šalių virtuvių receptus, bet vis tiek reikėtų pripažinti tiesą lietuviai labiausiai mėgsta kiaulieną.

Kiaulienos sprandinės kepsnys - Puikių skončių ieškojimas

Kaip skaniai kepti kiaulienos dešreles

Kaip skaniai kepti kiaulienos dešreles