pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ką valgyti žindančioms mamoms?

Ką valgyti žindančioms mamoms?

Bulvių Patiekalai su Faršu: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Bulvių Patiekalai su Faršu: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Skaniausios Kolumbijos Kavos Rūšys

Skaniausios Kolumbijos Kavos Rūšys

Anekdotai apie duoną

Anekdotai apie duoną

Puikūs Padažai Prie Jautienos Steiko

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Puikūs Padažai Prie Jautienos Steiko

Sūrio Fondiu Receptai: Prabanga, Skanumas Ir Paprastumas Jūsų Stalui

Sūrio Fondiu Receptai: Prabanga, Skanumas Ir Paprastumas Jūsų Stalui

Egzotiškos Raudonosios jūros žuvys: ką turėtumėte žinoti

Egzotiškos Raudonosios jūros žuvys: ką turėtumėte žinoti

Saldžioji bulvė (batatas): naudingos savybės ir skirtumai

Saldžioji bulvė (batatas): naudingos savybės ir skirtumai

Pica su Faršu ir Marinuotais Pievagrybiais: Receptas ir Idėjos

Pica su Faršu ir Marinuotais Pievagrybiais: Receptas ir Idėjos

Rūkytos dešros receptai: atraskite naujus skonius

Rūkytos dešros receptai: atraskite naujus skonius

Kiek laiko kepti vištienos filė?

Jeigu įsmeigus šakutę, teka skaidrios, baltos, o ne rožinės sultys arba jos vidinė temperatūra pasiekusi 75 C, vištieną galima ištraukti iš orkaitės.

Kiek laiko kepti vištienos filė?

Sriuba su makaronais ir bulvėmis: receptas ir variacijos

Sriuba su makaronais ir bulvėmis: receptas ir variacijos