pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Aviena su raugintais kopūstais - skanūs receptas ir tradicija

Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus jei naudosite sprandinę, jo beveik nereikia , pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną ir smulkintą arba išspaustą česnaką.

Aviena su raugintais kopūstais - skanūs receptas ir tradicija

Jautienos liežuvis: gurmaniškas patiekalas jūsų stalui

Jautienos liežuvis: gurmaniškas patiekalas jūsų stalui

Kinietiškos vištienos juostelės - skonis iš tolimojo Rytų pasaulio

Tradicinės traškios, kinietiškos vištienos receptas, kurį galite paįvairinti daržovėmis, tokiomis kaip paprika, grybai, svogūnai ar baklažanai, o mėsą taip pat galite pakeisti malta jautiena ar kiauliena.

Kinietiškos vištienos juostelės - skonis iš tolimojo Rytų pasaulio

Šalta braškių sriuba: gaivus receptas karštai dienai

Šalta braškių sriuba: gaivus receptas karštai dienai

Naminis šeivamedžio sirupas: Receptas, nauda ir panaudojimas

Naminis šeivamedžio sirupas: Receptas, nauda ir panaudojimas

Gaivios ir Maistingos Brokolių Salotos: Receptai Jūsų Stalui

Gaivios ir Maistingos Brokolių Salotos: Receptai Jūsų Stalui

Marinuotos morkos korėjietiškai: receptas ir patarimai

Marinuotos morkos korėjietiškai: receptas ir patarimai

Namuose Keptas Skruzdėlynas: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Namuose Keptas Skruzdėlynas: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Varškės Spurgos Pagal Beatos Receptą: Purus ir Minkštas Desertas

Varškės Spurgos Pagal Beatos Receptą: Purus ir Minkštas Desertas

Jurgitos Receptai: Tobulas Naminis Pomidorų Padažas

Jurgitos Receptai: Tobulas Naminis Pomidorų Padažas

Sveiki ir Skanūs Vištienos Receptai

Sveiki ir Skanūs Vištienos Receptai

Argano aliejus blakstienoms: nauda ir naudojimas

Argano aliejus blakstienoms: nauda ir naudojimas

Krepšeliai su vištiena ir ananasais: gardus receptas

Krepšeliai su vištiena ir ananasais: gardus receptas