pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Laba diena Pirma karta dariau blynus ir ka galiu pasakyti, truputi buvo kiausiniai nevienodi, tai teko dadeti miltu tada su gumuleliais tesla gavos, bet maisiau kiek maisiau net ranka paskaudo, bet visu neisnaikinau, pradejau kepti ir nustebau kaip graziai apskrunda ir kaip skaniai gavos.

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Neringos Receptai: Slyvų Pyragas

Neringos Receptai: Slyvų Pyragas

Karališkas tortas: prabangus desertas ypatingai progai

Karališkas tortas: prabangus desertas ypatingai progai

Naminės Picos Receptas: Smagus Gaminimas Su Vaikais

Naminės Picos Receptas: Smagus Gaminimas Su Vaikais

„Anira“ migdolų aliejaus nauda: grožiui ir plaukams

„Anira“ migdolų aliejaus nauda: grožiui ir plaukams

Kepto varškės Sūrio Receptai: Kulinarinis Gidas

Kepto varškės Sūrio Receptai: Kulinarinis Gidas

„Mokslo Sriuba“ – Mokslo Populiarinimas Kūrybiškai Ir Įdomiai

„Mokslo Sriuba“ – Mokslo Populiarinimas Kūrybiškai Ir Įdomiai

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Sveika Mityba Facebook Grupės Atsiliepimai ir Patarimai

Sveika Mityba Facebook Grupės Atsiliepimai ir Patarimai

Pesto padažas: Idėjos, kaip skaniai panaudoti šį padažą

Pesto padažas: Idėjos, kaip skaniai panaudoti šį padažą

Burokėlių salotos žiemai: paprikų ir svogūnų skonio harmonija

Burokėlių salotos žiemai: paprikų ir svogūnų skonio harmonija

Šviežių burokėlių salotos su raugintais kopūstais

Šviežių burokėlių salotos su raugintais kopūstais

Traškios ir Skanios: Patarimai, Kaip Kepti Šparagines Pupeles

Traškios ir Skanios: Patarimai, Kaip Kepti Šparagines Pupeles

Smulkiažiedės ožkarožės arbatos nauda

Smulkiažiedės ožkarožės arbatos nauda