pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Greičiau Atšildyti Mėsą - Efektyviausi Metodai ir Patarimai

Kaip teisingai atitirpinti mėsą, kad produktas nesugestų

Viena yra mėsą užšaldyti, o visai kas kita – atitirpinti. Ir tai reikia daryti teisingai, kad būtų išsaugota ne tik jos išvaizda, bet ir maistinė vertė. Yra keli būdai, kaip atitirpinti mėsą.

Bendri niuansai, kaip priaugti svorio

1. Privalote valgyti daugiau negu norite

Susiskaičiavę įprastas dienos kalorijas – jas padidinkite 200-300 kcal.

Pasimaitinkite taip kurį laiką, nekylant svoriui, vėl didinkite kalorijas.

Geriausi rezultatai bus valgant sveiką maistą.

Negalvokite, kad kimšdami nesveiką (greitą) maistą, priaugsite kokybiško svorio.

Kiek konkrečiai kalorijų ir makroelementų turite suvartoti, paprastai susiskaičiuosite mūsų dienos kalorijų normos skaičiuoklėje .

2. Progresas nebūtinai bus pastovus

Nesisverkite kasdien, nes skaičiai jus gąsdins, vieną rytą sversite galbūt mažiau nei įprastai, nors vakar valgėte daug.

Mūsų organizmas sudėtingas, ten vyksta daug procesų.

Sverkitės dažniausiai vieną kartą per savaitę.

3. Tam reikia laiko

Jūs nepriaugsite norimo svorio raumenų per mėnesį ar du.

Tai ilga kelionė, mėgaukitės ja ir laikykitės rėžimo.

4. Nekreipkite dėmesio į neigiamus komentarus

Kiti, galbūt netgi jūsų artimiausi žmonės, jūsų nesupras ir nepalaikys, kodėl valgote tiek daug kartų ir norite maitintis sveikai.

Tačiau atsiribokite nuo neigiamų komentarų bei minčių ir eikite savo keliu.

5. Priaugti ne tik raumenų, bet ir riebalų – normalu

Jeigu esate kalorijų pertekliuje, normalu, kad užaugs ir riebalų, nes raumuo auga daug lėčiau, svarbiausia, kad riebalų nebūtų per daug.

Didėjant tik riebaliniam sluoksniui, o ne raumeninei masei, sumažinkite angliavandenių bei riebalų vartojimą ir padidinkite baltymus arba tiesiog sumažinkite kalorijas.

Auginant svorį, turi matytis preso kontūras.

Tai reikš, kad neturite per daug riebalų.

6. Nepamirškite produktyvių treniruočių ir poilsio

Treniruotės su svoriais yra tai, ko jums ir reikia, tačiau nepersistenkite, raumuo auga, kai mes ilsimės.

Todėl jums reikalingas kokybiškas atsistatymas.

Sporto Planas

❗ ĮSPĖJIMAS - rezultatai ir įgūdžiai išliks ilgam! ✅ Planas sudaromas pagal jūsų tikslą: svorio auginimas, metimas, savijautos gerinimas. …

Šaltame vandenyje

Atšildymas šaltame vandenyje yra greitesnis būdas. Jei pakuotė nedidelė, atitirpinti galima per valandą. Svarbu keisti vandenį kas 20-30 minučių. Vanduo turi būti šaltas, kad nesukeltų bakterijų vystymosi. Mėsa turi būti visiškai panardinta į vandenį.

Šiuolaikinėse orkaitėse yra mėsos atšildymo režimas. Tai patogi funkcija, todėl galite ja naudotis be jokių problemų. Įdėkite maistą į hermetišką indą ir atitirpinkite jį jame. Tai taikoma ir orkaitei, ir mikrobangų krosnelei.

Įvertink šį straipsnį

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Naudojant smeigtuką

Šis būdas tinka, jei nežinote, kaip suminkštinti šaldytą sviestą. Padėkite sviesto gabalėlį tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir 3-4 kartus gerai paspauskite sviestą kočėlu, kad jis suplonėtų. Tada sviestą iškočiokite kočėlu. Nuimkite kepimo popierių. Dar 5 minutes ir sviestas bus minkštas.

sutarkuokite sviestą ir palikite 5 minutėms, kad suminkštėtų. Tada galite jį sumaišyti su kitais ingredientais, jei gaminate maistą.

Ingredientai

1. Kaip reikėtų atšildyti mėsą? Yra net keli būdai, kaip greitai tai įmanoma padaryti. Kai kurie laikomi geresniais ir efektyvesniais, o kai kurie iš savęs gali turėti šiokių tokių trūkumų. Kaip pavyzdys, žuvies rekomenduojama visai neatšildyti. Nes kitu atveju atveju žuvies mėsa subyrės ir ją bus labai sunku kepti.

2. Tad šį kartą pasidalinsime su jumis patarimais, kuriuos jau nuo senų laikų naudoja pietų korėjiečiai. Tai tam tikri, tuo pačiu labai paprasti būdai, kurių, tikimės, jūs dar iki šiol negirdėjote!

3. Iš pradžių išmatuojame 1,5 litro vandens ir pašildome iki 40 laipsnių temperatūros. Vandens termometras šiuo atveju nebūtinas, tokios temperatūros vandenį galima išbandyti ranka. Temperatūra turi būti šiek tiek karštesnė nei kūno (36-37 laipsniai). Tai yra, Jūs turėtumėte jausti, kad vanduo yra ganėtinai karštas, bet jis neturėtų jūsų nuplikyti arba būti nemalonus.

4. Tada į dubenį arba puodą supilame karštą vandenį ir ten įberiame tris šaukštus cukraus, gerai išmaišome. Gal Jūs ir nustebsite, bet cukrus labai naudingas spartinant atitirpinimo procesą. Taip pat, jums patiks tai, kad cukrus mėsai suteikia pikantiško skonio.

5. Kaip atšildyti žuvį? Norint atitirpinti žuvį, atliekame tuos pačius veiksmus. Šiuo atveju skiriasi tik pagalbinė medžiaga - vietoje cukraus naudojame druską. Pašildome vandenį iki 40 laipsnių temperatūros ir įpilame tris šaukštus druskos. Vandenį maišome, kol druska ištirpsta ir įdedame žuvį.

6. Druska ne tik pagreitina žuvies temperatūros kilimą, bet ir veikia tarsi lengvas marinatas.

7. Taigi, per maždaug 7-10 minučių tokiu būdu Jūs atšildot savo mėsą arba žuvį ir galite ruošti norimą patiekalą.

8. Žinoma, jeigu mėsos arba žuvies gabalas yra ganėtinai didelis, tai gali užtrukti daugiau nei 10 minučių, tad prieš užšaldant mėsą yra rekomenduotina ją padalinti vienos porcijos dydžio gabaliukas arba šaldyti plonesnius ruošinius, kad prireikus galėtumėte juos greičiau atitirpinti. Gerų įspūdžių savo virtuvėje! :)