
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Suprasdami Lietuvos ūkininkų nerimą dėl krintančios žaliavinės mėsos kainos ir mes mažiname populiarių lietuviškos šviežios mėsos gaminių kainas, tikėdamiesi, kad tai paskatins didesnę jos paklausą ir taip bus iš dalies kompensuojami COVID-19 krizės sukelti ekonominiai mėsos sektoriaus praradimai , tvirtina ji.
Taigi, dedikuoju šį receptą ir įrašą savo tolimoms vengriškoms šaknims, ir visiems giminaičiams, kurie išdidžiai gali prie stalo paminėti, jog mes turime autentiškų Vengrijos kultūros ryšių.