Šviežiausi sezono hitai
DesertaiČia tai tikrai namų virtuvės hitas – ko gero mėgstamiausias rudens kepinys – obuolių pyragas! Šįkart receptas atkeliavo iš kaimynų…
Be glitimoPyragaiŠis kriaušių ir slyvų pyragas yra tikrai derliaus ambasadorius. Mėgstu pyragus nekomplikuotus, kuriuose daug drėgmės ir vaisių. O šis - tikrai būtent…
Reklama382854101938295Didžiuojuosi ir kviečiu išbandyti: sėklų mišiniai laimingam pilvui
BlogasBe galo be krašto džiaugiuosi ir didžiuojuosi! Štai ir jis – naujas nuostabus produktas, kurio gimimas truko nei daug, nei mažai – kokius du ar.
Reklama41003Milžiniška kesadilija su jautiena ir pupelėmis
Pradedame nuo mėsos – pakepiname svogūną, mėsą, beriam SANTA MARIA prieskonius, dedame pjaustytas paprikas ir pupeles. Patroškiname apie 20 minučių, kad drėgmės perteklius išgaruotų.
Skardą ištepame su aliejumi, dedame SANTA MARIA dideles tortilijas, kad beveik užsidengtų dugnas.
Pabarstome sūriu, dedame truputį pravėsusio mėsos įdaro, vėl beriam sūrio, uždengiame dviem tortilijomis ir užspaudžiame kraštus.
Reklama41011Patepame su aliejumi, uždedame dar vieną skardą ant viršaus, kad prispaustume, ir kepame apie 20 min karštoje orkaitėje, įkaitintoje iki 200°C.
Valgome su SANTA MARIA Salsa ir, jei norite, dar papildomai papuošiam natūraliu jogurtu su žolelėmis ir citrinų sultimis.
IngredientaiBeata NicholsonČia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Reklama41003Rašyti komentarą
Milžiniška kesadilija su jautiena ir pupelėmis
600 g maltos jautienos600–800 g virtų ankštinių (aš naudojau juodas ir raudonas pupeles, jau virtas konservuotas)400 g trintų pomidorų (iš skardinės)1 pakelis SANTA MARIA Taco prieskonių (galima ir daugiau, jei mėgstate ryškesnį skonį)1 svogūnas2 raudonos paprikosaliejaus kepimui ir tepimui200 g tarkuoto fermentinio sūrio8 didelės SANTA MARIA tortilijos (kiek jų sunaudosite priklauso nuo kepimo formos dydžio; aš naudojau standartinę orkaitės skardą)
Jautienos kotletai beata
Batono riekeles išmirkyti vandenyje, nuspausti ir dėti į faršą, sudėti visus ingridientus ir gerai išminkyti.
Formuoti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių.Morkas sutarkuoti plonais griežinėliais arba burokine tarka. Dėti į puodo dugną.Supjaustyti svogūną ir dėti ant morkų.Ant daržovių dėti apkeptus kotletus.Užpilti sultiniu ir troškinti apie 30 min. Galiausiai dėti grietinę, miltus ir gerai išmaišyti. Skanaus!
Valgėme su bulvėmis ir burokėlių salotomis (virti burokėliai, marinuotas agurkas, mažas svogūnas, šlakelis aliejaus, truputis citrinos sulčių, druskos).