pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Lieknėjimo kokteilių receptai: skanus ir sveikas būdas numesti svorio

Lieknėjimo kokteilių receptai: skanus ir sveikas būdas numesti svorio

Paprasto obuolių ir kriaušių pyrago receptas

Paprasto obuolių ir kriaušių pyrago receptas

Skaniausios dešrelės kepimui ant laužo: patarimai ir gudrybės

Skaniausios dešrelės kepimui ant laužo: patarimai ir gudrybės

Lietuviška mišrainė: klasikinis receptas ir variacijos

Lietuviška mišrainė: klasikinis receptas ir variacijos

Apelsininiai sausainiai su šokolado gabaliukais: receptas

Apelsininiai sausainiai su šokolado gabaliukais: receptas

Čili Pica Big Klaipėda: Sužinokite Darbo Valandas

Čili Pica Big Klaipėda: Sužinokite Darbo Valandas

Vištienos marinavimo receptai su airanu ir kefyru

Vištienos marinavimo receptai su airanu ir kefyru

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai: Receptai su Vištiena ir Įvairiais Įdarais

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai: Receptai su Vištiena ir Įvairiais Įdarais

Tobuli grilyje kepti kiaulienos sprandinės kepsniai

Tobuli grilyje kepti kiaulienos sprandinės kepsniai

Kaip Brandinti Mėsą - Visi Patarimai ir Metodai

Norint pasiekti optimalų skonį ir tekstūrą, elniena brandinama tai procesas, kai mėsa laikoma specialiomis sąlygomis, kad fermentacija suminkštintų audinius ir išryškintų skonį.

Kaip Brandinti Mėsą - Visi Patarimai ir Metodai

Kaip Tobulai Iškepti Steiką Keptuvėje?

Jautienos išpjovą supjaustome 2,5-3 centimetrų storio gabalėliais ir valandą ar dvi palaikome kambario temperatūroje jeigu prieš tai mėsa buvo šaldytuve.

Kaip Tobulai Iškepti Steiką Keptuvėje?

Agurkinė Sriuba: Gaivus Vasaros Skonis ir Tradicijų Įvairovė

Agurkinė Sriuba: Gaivus Vasaros Skonis ir Tradicijų Įvairovė

Šakočio Kepimas Skrydžiui: Tradicijos ir Naujovės

Šakočio Kepimas Skrydžiui: Tradicijos ir Naujovės