pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Čili pica" Druskininkuose: skaniausios picos pasirinkimas

Čili pica" Druskininkuose: skaniausios picos pasirinkimas

Lietiniai su špinatais ir varške: gardus ir sveikas receptas

Lietiniai su špinatais ir varške: gardus ir sveikas receptas

Vincas Svirskis – Kryždirbystės Tradicijų Nešėjas

Vincas Svirskis – Kryždirbystės Tradicijų Nešėjas

Paukščių Pieno Desertas: Istorija, Receptai ir Variacijos

Paukščių Pieno Desertas: Istorija, Receptai ir Variacijos

Katė Tinginys: Patarimai ir Įžvalgos

Katė Tinginys: Patarimai ir Įžvalgos

Avokadų Aliejus: Nauda Sveikatai ir Grožiui

Avokadų Aliejus: Nauda Sveikatai ir Grožiui

Virtų bulvių cepelinai: tradicinis receptas ir patarimai

Virtų bulvių cepelinai: tradicinis receptas ir patarimai

Kroketai su Sūriu ir Mėsa: Tradicinis Receptas

Kroketai su Sūriu ir Mėsa: Tradicinis Receptas

Ricinų aliejus pėdų priežiūrai ir kitos naudingos savybės

Ricinų aliejus pėdų priežiūrai ir kitos naudingos savybės

Virtų bulvių cepelinai: tradicinis receptas ir patarimai

Virtų bulvių cepelinai: tradicinis receptas ir patarimai

Žuvies Gaidelio (Betta Splendens) Auginimas: Išsamus Vadovas

Žuvies Gaidelio (Betta Splendens) Auginimas: Išsamus Vadovas

Mitybos Grandinės Gamintojai

Mitybos Grandinės Gamintojai

Audrius Rakauskas: Biografija ir Kūrybos Bruožai

Audrius Rakauskas: Biografija ir Kūrybos Bruožai

Purūs ir skanūs blynai su rikota: receptai ir patarimai

Purūs ir skanūs blynai su rikota: receptai ir patarimai

Jautiena obuolių sultyse: švelnus skonis ir nepakartojamas aromatas

Jautiena obuolių sultyse: švelnus skonis ir nepakartojamas aromatas

Morkų Pyragas su Kokosų Grietinėlės Pertepimu: Receptas

Morkų Pyragas su Kokosų Grietinėlės Pertepimu: Receptas