KELETAS GUDRYBIŲ MĖSAI SUMINKŠTINTI
- Kiauliena bus itin minkšta, jei marinuosite ją kefyru.
- Rūgštus marinatas (citrinų sulčių, acto, sauso raudonojo vyno, svogūnų ir vitrinų sulčių mišinys) suminkština mėsos audinius ir ji tampa minkštesnė, įgauna papildomo įdomaus skonio ir kvapo.
- Kietos mėsos problema kaipmat išnyks, jei ištrinsite ją, likus valandai iki gaminimo, degtine.
Jautiena troškinta aluje
Sotus karštas troškinys su jautiena ir alumi. Skaniausias toks troškinys yra pašildytas kitą dieną. Aš kitaip ir nedarau – pagaminu iš vakaro, o valgau atkentėjusi visas pagundas kitos dienos vakarienei.
Ingredientai:
Gamybos procesas panašus į Boeuf Bourguignon troškinį.

Grilio patarimai: kokie ingredientai minkština mėsą?
Ar žinote, kad masajų genties atstovai jautienos gabalą trumpai palaiko skruzdėlyne? Kam? Ogi skruzdžių rūgštis puikiai suminkština kietumu pasižyminčią jautieną. Neišsigąskite! Mėsai suminkštinti mums, skirtingai nei masajams, tikrai neprireiks skruzdžių pagalbos. Yra gerokai paprastesnių būdų ir priemonių, kaip kietą įvairios rūšies mėsą paversti minkšta. Taigi.
Vištienos filė / Fotolia nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidą
Naudojant svogūnus
Kai kurie virtuvės šefai daržovę tiesiog susmulkina ir valandai palieka dubenyje su mėsa ir prieskoniais. Tačiau taikant šį metodą, mėsa išmirksta ne pakankamai, todėl patyrę virėjai svogūną deda į mėsmalę ir jį sutrina, kad išsiskirtų sultys. Taikant šį metodą, rezultatas bus daug geresnis.
Įvertink šį straipsnį
Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:
Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.



