pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminiai sviestiniai sausainiai: receptai su nuotraukomis, žingsnis po žingsnio

Naminiai sviestiniai sausainiai: receptai su nuotraukomis, žingsnis po žingsnio

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Kaip Kepti Tortilijas Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Tortilijas Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Nugarinės kepsnys tešloje: receptas

Nugarinės kepsnys tešloje: receptas

Kaip Kepti Krevetes Be Kiauto: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Krevetes Be Kiauto: Receptai ir Patarimai

Pyragas su juodaisiais serbentais ir obuoliais: gardus receptas

Pyragas su juodaisiais serbentais ir obuoliais: gardus receptas

Amerikietiškas Sūrio Pyragas: Istorija ir Receptai

Amerikietiškas Sūrio Pyragas: Istorija ir Receptai

Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Kepti Varškėčiai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Jūros Dumbliai: Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Jūros Dumbliai: Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Sviestiniai Sausainiai Pinigeliai: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Sviestiniai Sausainiai Pinigeliai: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Grikių dieta vaikams: nauda, receptai ir patarimai

Grikių dieta vaikams: nauda, receptai ir patarimai

Maskarponės ir mango tortas: gaivus desertas jūsų stalui

Maskarponės ir mango tortas: gaivus desertas jūsų stalui