pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Beata Kepta Vištiena Grietinėlėje: Sodraus Skonio Receptas

Beata Kepta Vištiena Grietinėlėje: Sodraus Skonio Receptas

Stintos kepimas: paprasti būdai ir patarimai

Stintos kepimas: paprasti būdai ir patarimai

Tradiciniai Lietuviški Receptai: Salotos

Tradiciniai Lietuviški Receptai: Salotos

Tinginys: Klasikinis Lietuviškas Desertas

Tinginys: Klasikinis Lietuviškas Desertas

Nekeptas pyragas "Selga"

Nekeptas pyragas "Selga"

Kaip Pasigaminti Tobulą Pipirinis Steiko Padažą

Pakuotė įvairių salotų mišinio 3 pomidorai alyvuogių aliejaus su mandarinais prieskonių salotoms kelios nedidelės bulvės 50 g prieskoninio sviestuko sviestas,druska,krapai,česnakas.

Kaip Pasigaminti Tobulą Pipirinis Steiko Padažą

Auksinis stafilokokas: kas tai, kaip užsikrečiama ir kaip apsisaugoti

Auksinis stafilokokas: kas tai, kaip užsikrečiama ir kaip apsisaugoti

Paprastas ir Skanus Varškės Pyragas: Receptas Kiekvienai Dienai

Paprastas ir Skanus Varškės Pyragas: Receptas Kiekvienai Dienai

Imbierinis Kalėdų Namelis: Receptas ir Patarimai

Imbierinis Kalėdų Namelis: Receptas ir Patarimai

Šiaurė, Pietūs, Rytai, Vakarai Angliškai: Geografinės Kryptys ir Kalbiniai Aspektai

Šiaurė, Pietūs, Rytai, Vakarai Angliškai: Geografinės Kryptys ir Kalbiniai Aspektai

Saldžiosios bulvės vs. bulvės: maistinė vertė ir nauda sveikatai

Saldžiosios bulvės vs. bulvės: maistinė vertė ir nauda sveikatai

Didžkukuliai su mėsa receptai - skanūs patiekalai iš Lietuvos virtuvės

Iš paruoštos bulvių masės daromi paplotėliai, į vidurį dedama mėsos arba varškės įdaro ir formuojami didžkukuliai kad bulvių tešla neliptų prie rankų, reikia jas sudrėkinti vandeniu ar pasitepti aliejumi.

Didžkukuliai su mėsa receptai - skanūs patiekalai iš Lietuvos virtuvės