pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Blynai su mėsa ir sūriu: tradicinis receptas su moderniu posūkiu

Blynai su mėsa ir sūriu: tradicinis receptas su moderniu posūkiu

Tikras Bolonijos padažas: tradicinis receptas

Tikras Bolonijos padažas: tradicinis receptas

Skanios ir sveikos keptos daržovės: paprasti receptai orkaitėje

Skanios ir sveikos keptos daržovės: paprasti receptai orkaitėje

Universalus marinatas su garstyčiomis: receptai kiekvienam patiekalui

Universalus marinatas su garstyčiomis: receptai kiekvienam patiekalui

Atopinis dermatitas: mitybos planas odos būklei gerinti

Atopinis dermatitas: mitybos planas odos būklei gerinti

Kavos poveikis viduriuojant: ką reikia žinoti

Kavos poveikis viduriuojant: ką reikia žinoti

Daržovių troškinys receptai: vitaminų bomba jūsų lėkštėje

Daržovių troškinys receptai: vitaminų bomba jūsų lėkštėje

Gardūs marinuoti burokėliai žiemai su obuolių actu: išbandykite!

Gardūs marinuoti burokėliai žiemai su obuolių actu: išbandykite!

Traškūs ir saldžiarūgščiai agurkai žiemai: pasigaminkite patys

Traškūs ir saldžiarūgščiai agurkai žiemai: pasigaminkite patys

Mitybos Planas Nėščiosioms: Ką Valgyti Kiekvieną Trimestrą?

Mitybos Planas Nėščiosioms: Ką Valgyti Kiekvieną Trimestrą?

Keptas jautienos kumpis - skanių skonio paslaptys ir receptai

Beje, rekomenduojame kepti didelį kumpio gabalą, kadangi net ir nesuvalgius visko iš karto, mėsa šaldytuve išsilaiko 1-2 savaites ir gali puikiai būti naudojama sumuštiniams ar kitiems patiekalams.

Keptas jautienos kumpis - skanių skonio paslaptys ir receptai