pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvies fabrikai Norvegijoje: nuo jūros iki jūsų stalo

Žuvies fabrikai Norvegijoje: nuo jūros iki jūsų stalo

Kepimo milteliai dantų balinimui: ar tai saugu ir efektyvu?

Kepimo milteliai dantų balinimui: ar tai saugu ir efektyvu?

Kada Geriausiai Kimba Žuvis Lietuvoje: Žvejybos Kalendorius ir Patarimai

Kada Geriausiai Kimba Žuvis Lietuvoje: Žvejybos Kalendorius ir Patarimai

Patiekalai su sojos mėsa: receptai

Patiekalai su sojos mėsa: receptai

Ką Valgyti Po Dantų Balinimo: Rekomendacijos ir Patarimai

Ką Valgyti Po Dantų Balinimo: Rekomendacijos ir Patarimai

Tobuli riešutėliai: geriausios kepimo formos ir receptai

Tobuli riešutėliai: geriausios kepimo formos ir receptai

Savanorių prospekto dienos pietų meniu: greitis, kokybė ir inovacijos

Savanorių prospekto dienos pietų meniu: greitis, kokybė ir inovacijos

„Link Molėtų” picerijos apžvalga ir atsiliepimai

„Link Molėtų” picerijos apžvalga ir atsiliepimai

Garuose Virtas Varškės Pudingas: Technologinė Kortelė ir Receptas

Garuose Virtas Varškės Pudingas: Technologinė Kortelė ir Receptas

Troskinta jautiena su svogūnais - skoningas Lietuvos tradicinis patiekalas

Tada įpilkite šiek tiek karšto vandens apie 0,5 puodelio , sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę ir troškinkite mėsą, kol ji išvirs, apie 30-40 minučių.

Troskinta jautiena su svogūnais - skoningas Lietuvos tradicinis patiekalas