pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Veganiškas Perlinių Kruopų Troškinys: Receptas Ir Patarimai

Veganiškas Perlinių Kruopų Troškinys: Receptas Ir Patarimai

Kanapių Aliejus ir Artritas: Tyrimai ir Perspektyvos

Kanapių Aliejus ir Artritas: Tyrimai ir Perspektyvos

Žiedinių kopūstų receptai: nuo sriubų iki apkepų

Žiedinių kopūstų receptai: nuo sriubų iki apkepų

Žvejo patarimai ir gardūs žuvies receptai

Žvejo patarimai ir gardūs žuvies receptai

Naminiai padažai salotoms: receptai kiekvienam skoniui

Naminiai padažai salotoms: receptai kiekvienam skoniui

Citrininis varškės pyragas: receptas

Citrininis varškės pyragas: receptas

Cepelinai su varške: skonis iš vaikystės

Cepelinai su varške: skonis iš vaikystės

Folijoje Keptos Daržovės: Receptai ir Patarimai

Folijoje Keptos Daržovės: Receptai ir Patarimai

Maloniųjų pelargonijų eterinio aliejaus nauda

Maloniųjų pelargonijų eterinio aliejaus nauda

Avienos Šonkauliukai: Receptai ir Kepimo Paslaptys

Avienos Šonkauliukai: Receptai ir Kepimo Paslaptys

Tikras avienos plovas kazane: tradicinis receptas ir gaminimo gudrybės

Tikras avienos plovas kazane: tradicinis receptas ir gaminimo gudrybės

Naminiai padažai salotoms: receptai kiekvienam skoniui

Naminiai padažai salotoms: receptai kiekvienam skoniui

Mini Picos Receptai: Užkandis Bet Kokiai Progai

Mini Picos Receptai: Užkandis Bet Kokiai Progai

Omletas su daržovėmis: sotus ir sveikas receptas

Omletas su daržovėmis: sotus ir sveikas receptas

Rožių aliejus: nauda sveikatai, grožiui ir emocinei gerovei

Rožių aliejus: nauda sveikatai, grožiui ir emocinei gerovei

Sūris Džiugas: Lietuvos pasididžiavimas

Sūris Džiugas: Lietuvos pasididžiavimas

Karališkas Varškės Pyragas: Tradicinis Receptas ir Skonio Variacijos

Karališkas Varškės Pyragas: Tradicinis Receptas ir Skonio Variacijos

Jautienos guliasas su grietinele - Skoningas ir įkvepiantis receptas

Supilkite pomidorų tyrę, sultinį, sudėkite pipirus, lauro lapus, druską, šiek tiek sumažinkite kaitrą, uždenkite dangtį ir palikite troškintis apie 35 minutes.

Jautienos guliasas su grietinele - Skoningas ir įkvepiantis receptas