pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kas yra Steikas - Visa, Ką Reikia Žinoti

Steikams naudojama jautiena gali būti ir riebesnė, ir liesesnė, su kaulu arba be jo, tačiau aukščausios klasės steikas gausis iš jautienos nugarinės išpjovos.

Kas yra Steikas - Visa, Ką Reikia Žinoti

Kepta Antis su Apelsinais: Tobulas Receptas Jūsų Šventiniam Stalui

Kepta Antis su Apelsinais: Tobulas Receptas Jūsų Šventiniam Stalui

Vištienos Krūtinėlė su Morkomis ir Svogūnais: Receptas

Vištienos Krūtinėlė su Morkomis ir Svogūnais: Receptas

Kreminiai makaronai su špinatais: paprastas receptas vakarienei

Kreminiai makaronai su špinatais: paprastas receptas vakarienei

Tobulos Salotos: Rūkyta Vištiena, Kukurūzai ir Jūsų Fantazija!

Tobulos Salotos: Rūkyta Vištiena, Kukurūzai ir Jūsų Fantazija!

Trupininis Pyragas: Receptas ir Nostalgiški Prisiminimai

Trupininis Pyragas: Receptas ir Nostalgiški Prisiminimai

Kakavinis varškės pyragas: receptai ir gaminimo paslaptys

Kakavinis varškės pyragas: receptai ir gaminimo paslaptys

Pyragėliai su kopūstais: tradicinis receptas

Pyragėliai su kopūstais: tradicinis receptas

Agurkinė Sriuba su Lęšiais: Tradicinis Receptas su Naujovišku Prieskoniu

Agurkinė Sriuba su Lęšiais: Tradicinis Receptas su Naujovišku Prieskoniu

Tikri lietuviški cepelinai: gaminimo paslaptys ir receptas

Tikri lietuviški cepelinai: gaminimo paslaptys ir receptas

Pica į namus per kelias minutes: express picos atvežimas

Pica į namus per kelias minutes: express picos atvežimas

Darbo Užmokestis Žuvies Parduotuvėje: Apžvalga

Darbo Užmokestis Žuvies Parduotuvėje: Apžvalga

Bazilikų eterinio aliejaus nauda

Bazilikų eterinio aliejaus nauda

Nevirtų burokėlių salotos: vitaminų bomba jūsų stalui

Nevirtų burokėlių salotos: vitaminų bomba jūsų stalui

Naminis mėsos sūdymas ir rūkymas: žingsnis po žingsnio

Naminis mėsos sūdymas ir rūkymas: žingsnis po žingsnio

Kepti šonkauliukai su medumi: puikus patiekalas gurmanams

Kepti šonkauliukai su medumi: puikus patiekalas gurmanams

Kaip Kepti Kiaulienos Karką: Patarimai ir Receptai

Kaip Kepti Kiaulienos Karką: Patarimai ir Receptai