pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Eteriniai Aliejai: Naudojimas Tiesiogiai Ant Odos ir Poveikis

Eteriniai Aliejai: Naudojimas Tiesiogiai Ant Odos ir Poveikis

Kiniškos Morkų Salotos: Receptas ir Skonio Paslaptys

Kiniškos Morkų Salotos: Receptas ir Skonio Paslaptys

Paprastas raudonas padažas prie mėsos receptas

Paprastas raudonas padažas prie mėsos receptas

Nostalgiškas skonis: tradicinis varškėčių receptas

Nostalgiškas skonis: tradicinis varškėčių receptas

Sūrio ir kmynų sausainių receptai

Sūrio ir kmynų sausainių receptai

Kaip Pasigaminti Skrudinta Duona Namuose: Nuo Raugintos Iki Itališkos

Kaip Pasigaminti Skrudinta Duona Namuose: Nuo Raugintos Iki Itališkos

Kalafiorų Patiekalai: Receptų Įvairovė

Kalafiorų Patiekalai: Receptų Įvairovė

Vištos Ginkūnų Paukštyne: Kainos ir Pasiūlymai

Vištos Ginkūnų Paukštyne: Kainos ir Pasiūlymai

Skoniai iš jautienos mentės - Geriausi receptai ir patarimai

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Skoniai iš jautienos mentės - Geriausi receptai ir patarimai

Agurkinė sriuba: gaivus vasaros patiekalas

Agurkinė sriuba: gaivus vasaros patiekalas

Skanūs ir Traškūs Čirviniai Blynai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Skanūs ir Traškūs Čirviniai Blynai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Saldžiosios bulvės (batatai): auginimas Lietuvoje

Saldžiosios bulvės (batatai): auginimas Lietuvoje

Kokosų Aliejaus Nauda Plaukams

Kokosų Aliejaus Nauda Plaukams

Kaip Brandinama Jautiena - Procesas ir Privalumai

Pakabinta ar lentynoje padėta mėsa yra laikoma pastovioje temperatūroje, ji netenka daug skysčių, reaguoja su deguonimi bei yra veikiama aplinkos mikroorganizmų jie suteikia tikrąjį brandintos mėsos skonį.

Kaip Brandinama Jautiena - Procesas ir Privalumai

Kaip Skaniai Iškepti Starkį Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Kaip Skaniai Iškepti Starkį Orkaitėje: Patarimai ir Receptai