pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vilniaus miesto apžvalga: nuo istorinių radinių iki įdomių faktų

Vilniaus miesto apžvalga: nuo istorinių radinių iki įdomių faktų

Kaip tinkamai atšildyti šaldytą žuvį prieš gaminant

Kaip tinkamai atšildyti šaldytą žuvį prieš gaminant

Pyragas su juodaisiais serbentais ir obuoliais: gardus receptas

Pyragas su juodaisiais serbentais ir obuoliais: gardus receptas

Jamaikos Mėlynųjų Kalnų Kava: Prabanga Kavos Puodelyje

Jamaikos Mėlynųjų Kalnų Kava: Prabanga Kavos Puodelyje

Express Pica: Ieškome komandos narių! Prisijunk prie mūsų!

Express Pica: Ieškome komandos narių! Prisijunk prie mūsų!

Kaip tinkamai virti vištieną kačiukui

Kaip tinkamai virti vištieną kačiukui

Molėtai ir Labanoras: Ką pamatyti ir kur skaniai pavalgyti?

Molėtai ir Labanoras: Ką pamatyti ir kur skaniai pavalgyti?

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Esu rašiusi apie steikus savo blog e nekart, tačiau sulig kiekvienu nauju sezonu, kai atšilę orai vilioja užkurti ugnį ir pasimėgauti geros mėsos kepsniu, klausimų KAIP iškepti tobulą steiką visvien nestinga.

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Ką valgyti žindančioms mamoms?

Ką valgyti žindančioms mamoms?

Smurto Prieš Gyvūnus Priežastys ir Atvejai

Smurto Prieš Gyvūnus Priežastys ir Atvejai

Riešutų Sviestas: Kalorijos, Nauda ir Vartojimo Rekomendacijos

Riešutų Sviestas: Kalorijos, Nauda ir Vartojimo Rekomendacijos