pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Virtas žuvies vyniotinis: receptai ir gaminimo subtilybės

Virtas žuvies vyniotinis: receptai ir gaminimo subtilybės

Kaip Tinkamai Kepti Jautieną Ant Grotelių?

Taip pat patartina rinktis įvairias aromatizuotas, šviežiai maltas druskas, kurios itin paryškina mėsos skonį , pasakoja prekybos tinklo IKI maisto ekspertė Aistė Rasmussen.

Kaip Tinkamai Kepti Jautieną Ant Grotelių?

Savojiniai kopūstai: originalūs ir gardūs receptai jūsų stalui

Savojiniai kopūstai: originalūs ir gardūs receptai jūsų stalui

Kepsnių Marinatai: Receptai ir Patarimai Tobulam Skoniui

Kepsnių Marinatai: Receptai ir Patarimai Tobulam Skoniui

Sausi pomidorai namuose: gaminame orkaitėje!

Sausi pomidorai namuose: gaminame orkaitėje!

Salotos su lašiša ir granatais: lengvas ir gardus receptas

Salotos su lašiša ir granatais: lengvas ir gardus receptas

Greito Pyrago Su Jogurtu Receptai: Lengvi Ir Skanūs Desertai

Greito Pyrago Su Jogurtu Receptai: Lengvi Ir Skanūs Desertai

Klasikinis rusiškas marinuotų agurkų receptas: "parduotuvinis" skonis namuose

Klasikinis rusiškas marinuotų agurkų receptas: "parduotuvinis" skonis namuose

Beatos Lietiniai Blynai su Mėsa: Tradicinis Receptas

Beatos Lietiniai Blynai su Mėsa: Tradicinis Receptas

Juoda Duona: Istorija, Reikšmė Ir Tradicijos Lietuvoje

Juoda Duona: Istorija, Reikšmė Ir Tradicijos Lietuvoje

Šparaginės Pupelės: Receptai ir Konservavimo Būdai Žiemai

Šparaginės Pupelės: Receptai ir Konservavimo Būdai Žiemai

Congress Avenue Viešbutis Vilniuje: Prabangūs Pusryčiai ir Brunch'as

Congress Avenue Viešbutis Vilniuje: Prabangūs Pusryčiai ir Brunch'as

Taukmedžio Sviestas: Natūralus Odos Priežiūros Komponentas

Taukmedžio Sviestas: Natūralus Odos Priežiūros Komponentas

Skaniausias obuolių pyragas: receptai ir patarimai

Skaniausias obuolių pyragas: receptai ir patarimai