
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Kruasano rūšis Kalorijos 100 g Klasikinis sviestinis kruasanas apie 350-450 kcal Sviestinis kruasanas su riešutų įdaru apie 400-500 kcal Sviestinis kruasanas su uogų įdaru apie 350-400 kcal Lengvas kruasanas su varškės įdaru apie 300 kcal.