pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Virtos Kiaulių Ausys: Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Virtos Kiaulių Ausys: Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Beatos lėtai kepta jautiena: pasigaminkite kaip profesionalas!

Beatos lėtai kepta jautiena: pasigaminkite kaip profesionalas!

Tinginys su kondensuotu pienu: greitas ir skanus receptas

Tinginys su kondensuotu pienu: greitas ir skanus receptas

Švediško stalo vakarienė: patarimai ir tradicijos

Švediško stalo vakarienė: patarimai ir tradicijos

Lietuviškas Keptos Vištienos Receptas: Atraskite Naujus Skonius

Lietuviškas Keptos Vištienos Receptas: Atraskite Naujus Skonius

Receptai su muskatiniu moliūgu: nuo sriubos iki pyrago

Receptai su muskatiniu moliūgu: nuo sriubos iki pyrago

Stirnienos Kepimas Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Stirnienos Kepimas Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Gaivus pyragas su vaisiais: lengvas receptas vasaros desertui

Gaivus pyragas su vaisiais: lengvas receptas vasaros desertui

Tarybinių Laikų Plovas: Receptas ir Paslaptys

Tarybinių Laikų Plovas: Receptas ir Paslaptys

Tradiciniai lietuviški cepelinai su bulvėmis ir mėsa: receptas ir gaminimo gudrybės

Tradiciniai lietuviški cepelinai su bulvėmis ir mėsa: receptas ir gaminimo gudrybės

Pyragas be miltų: receptai ir patarimai

Pyragas be miltų: receptai ir patarimai

Natūralūs receptai nuo plaukų slinkimo: Stiprinkite plaukus namuose

Natūralūs receptai nuo plaukų slinkimo: Stiprinkite plaukus namuose

Vistienos krūtinėlė apvyniota šonine

Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.

Vistienos krūtinėlė apvyniota šonine

Prancūziškos Picos Dubenėlyje Receptas

Prancūziškos Picos Dubenėlyje Receptas

Raugintų Kopūstų Troškinys: Tradicinis Receptas

Raugintų Kopūstų Troškinys: Tradicinis Receptas

Jautienos Antrekoto Brandinimas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Jautienos Antrekoto Brandinimas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Sausainių su druska receptas eglutei

Sausainių su druska receptas eglutei

Skaniausi Mėsos Neturintys Troškiniai

Taigi, keli maži žingsniai pasiruošti, o paskui jau viską pastatote ant labai silpnos ugnies arba į orkaitę įdedate visą puodą, tik puodas turi būti be plastmasinių rankenų ir einate skaityti savaitgalio spaudos.

Skaniausi Mėsos Neturintys Troškiniai

Svogūnų, Ridikėlių ir Svogūnų Laiškų Auginimas

Svogūnų, Ridikėlių ir Svogūnų Laiškų Auginimas