pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Skaniai Pagaminti Kalafiorus: Receptai ir Patarimai

Kaip Skaniai Pagaminti Kalafiorus: Receptai ir Patarimai

Kaip pagaminti tikrą plovą: receptai ir paslaptys

Kaip pagaminti tikrą plovą: receptai ir paslaptys

Gardus pyragas su kriaušėmis: rinktiniai receptai kiekvienam skoniui

Gardus pyragas su kriaušėmis: rinktiniai receptai kiekvienam skoniui

Blynai su obuoliais: gardus receptas visai šeimai

Blynai su obuoliais: gardus receptas visai šeimai

Ką galima vežtis lėktuvo rankiniame bagaže?

Ką galima vežtis lėktuvo rankiniame bagaže?

Cukinijų Sriuba: Lengvas ir Gardus Receptas

Cukinijų Sriuba: Lengvas ir Gardus Receptas

Jautienos Laikymas Aukštoje Temperatūroje: Brandinimo Paslaptys

Jautienos Laikymas Aukštoje Temperatūroje: Brandinimo Paslaptys

Kepsniai su Sūriu ir Pievagrybiais - Tobulas Derinys

Iš pradžių turime kiek pamarinuoti mėsą - įtriname ją česnakais, druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais tinka ir paprasti mėsos prieskoniai arba vegeta.

Kepsniai su Sūriu ir Pievagrybiais - Tobulas Derinys

Bearnaise padažas: receptas ir gaminimo ypatumai

Bearnaise padažas: receptas ir gaminimo ypatumai

Kaip greitai ir saugiai atšildyti vištą

Kaip greitai ir saugiai atšildyti vištą