pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminė frikadelių sriuba: paprastas ir skanus receptas

Naminė frikadelių sriuba: paprastas ir skanus receptas

„Nepatogus kinas“: žvilgsnis į Pietų šalis ir pasaulio problemas

„Nepatogus kinas“: žvilgsnis į Pietų šalis ir pasaulio problemas

Korėjietiškos salotos prie karštų patiekalų tradicijos

Korėjietiškos salotos prie karštų patiekalų tradicijos

City Pica Tauralaukyje: skaniausia pica jūsų namams!

City Pica Tauralaukyje: skaniausia pica jūsų namams!

Lengvi Desertai Vakarienei: Receptai Gurmanams ir Mėgėjams

Lengvi Desertai Vakarienei: Receptai Gurmanams ir Mėgėjams

Vaisių Batonėliai Orkaitėje: Receptai ir Gamybos Paslaptys

Vaisių Batonėliai Orkaitėje: Receptai ir Gamybos Paslaptys

Žuvų Piršteliai: Maistinė Vertė ir Sudėtis

Žuvų Piršteliai: Maistinė Vertė ir Sudėtis

Kanapių Sėklos: Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Kanapių Sėklos: Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Marinuotos saldžiosios paprikos žiemai: paprasti ir skanūs receptai

Marinuotos saldžiosios paprikos žiemai: paprasti ir skanūs receptai

Varškės ir Želė Kremo Tortas: Gaivus Desertas Jūsų Stalui

Varškės ir Želė Kremo Tortas: Gaivus Desertas Jūsų Stalui

Skaniausios bulvės prie šaltibarščių receptas

Skaniausios bulvės prie šaltibarščių receptas

Kaip iškepti tobulą jautienos kepsnį - išsamus vadovas

Jei ketinate kepsnius supjaustyti griežinėliais, perkelkite juos ant pjaustymo lentos ir, uždengę aliuminio folija, palikite 5-10 minučių pailsėti, tada plonai supjaustykite priešais riekę.

Kaip iškepti tobulą jautienos kepsnį - išsamus vadovas

Jautienos Kokybės Rodikliai: Kaip Atrinkti Geriausią Mėsą

Jautienos Kokybės Rodikliai: Kaip Atrinkti Geriausią Mėsą

Geltonojo Gencijono Arbatos Nauda: Ar Verta Įtraukti Į Mitybą?

Geltonojo Gencijono Arbatos Nauda: Ar Verta Įtraukti Į Mitybą?

Palmių Aliejus Pieno Produktuose: Ar Verta Sunerimti?

Palmių Aliejus Pieno Produktuose: Ar Verta Sunerimti?

Topinambų receptai orkaitėje

Topinambų receptai orkaitėje