pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Rabarbarų Kompotas Žiemai: Nostalgiškas Skonis ir Vitaminų Šaltinis

Rabarbarų Kompotas Žiemai: Nostalgiškas Skonis ir Vitaminų Šaltinis

Kaip paruošti avieną plovui: receptas ir patarimai

Kaip paruošti avieną plovui: receptas ir patarimai

Varškės ir sūrio keksiukai: receptai ir patarimai

Varškės ir sūrio keksiukai: receptai ir patarimai

Koldūnų Virimo Laikas: Patarimai ir Gudrybės

Koldūnų Virimo Laikas: Patarimai ir Gudrybės

Vaikų mitybos sutrikimų tipai: anoreksija, bulimija ir persivalgymas

Vaikų mitybos sutrikimų tipai: anoreksija, bulimija ir persivalgymas

Geriausi pusryčiai ir vakarienė kelionėse: patarimai turistams

Geriausi pusryčiai ir vakarienė kelionėse: patarimai turistams

Greito Kopūstų Pyrago Receptai

Greito Kopūstų Pyrago Receptai

Sveikos Mitybos Piramidės Rekomendacijos

Sveikos Mitybos Piramidės Rekomendacijos

Kaip Iškepti Skanų Kugelį: Tradicinis Receptas ir Paslaptys

Kaip Iškepti Skanų Kugelį: Tradicinis Receptas ir Paslaptys

Vištienos Kepsneliai su Sūriu ir Krakmolu: Lengvas ir Skanus Receptas

Vištienos Kepsneliai su Sūriu ir Krakmolu: Lengvas ir Skanus Receptas

Žalioji Arbata: Nauda ir Žala

Žalioji Arbata: Nauda ir Žala

Aviena su raugintais kopūstais - skanūs receptas ir tradicija

Dedame į greitpuodį, supilame vandenį, supjaustome vieną svogūną, česnakus, druskos, lapelius, uždarome puodą ir troškiname, kol mėsa taps visai minkšta aš 50 minučių troškinau, kai atidariau jau mėsa narstėsi nuo kauliukų, nes buvo keli gabaliukai su kauliukais.

Aviena su raugintais kopūstais - skanūs receptas ir tradicija

Pelningas vištų auginimo verslas: nuo ko pradėti

Pelningas vištų auginimo verslas: nuo ko pradėti

Amerikietiškas slyvų pyragas: receptas ir istorija

Amerikietiškas slyvų pyragas: receptas ir istorija

Virtos bulvės su cukinija: receptas ir naudingi patarimai

Virtos bulvės su cukinija: receptas ir naudingi patarimai

Marinuoti Česnakų Žiedkočiai: Išsamus Gidas ir Receptai

Marinuoti Česnakų Žiedkočiai: Išsamus Gidas ir Receptai

Jautienos kulninė su kaulu: kaip paruošti skaniai?

Jautienos kulninė su kaulu: kaip paruošti skaniai?

Po tulžies pūslės operacijos: mitybos gairės sveikimui

Po tulžies pūslės operacijos: mitybos gairės sveikimui

Trinta Pievagrybių Sriuba su Čili: Receptas

Trinta Pievagrybių Sriuba su Čili: Receptas