
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Tad jei tik jūs turite malimo mašinėlę ir ypač tą legendinį priedelį sausainiams , pradžiuginkite savo vaikus ir šeimą nostalgiškais trapiais minkštučiais sviestiniais sausainiais, primenančiais gražiausias vaikystės akimirkas.
Suberkite kvapniuosius pipirus, įdėkite laurų lapelius, čiobrelių šakeles arba džiovintą čiobrelį , viską gerai išmaišykite ir kepkite apie 1 minutę.