pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kur Įsigyti Kreon: Virškinimo Fermentų Svarba ir Privalumai

Kur Įsigyti Kreon: Virškinimo Fermentų Svarba ir Privalumai

"WOWmama" Padažai: Skonių Įvairovė ir Receptų Įkvėpimas

"WOWmama" Padažai: Skonių Įvairovė ir Receptų Įkvėpimas

Vaikų išleistuvių sausainiai: idėjos ir kiekiai

Vaikų išleistuvių sausainiai: idėjos ir kiekiai

Ideali vištos kepimo temperatūra: išvengkite sausos mėsos!

Ideali vištos kepimo temperatūra: išvengkite sausos mėsos!

Tobuli kruasanai: kepame namuose!

Tobuli kruasanai: kepame namuose!

Kaip Teisingai Maitinti Žuvis Tvenkinyje: Patarimai Pradedantiesiems

Kaip Teisingai Maitinti Žuvis Tvenkinyje: Patarimai Pradedantiesiems

Grietinėlės Kremo Receptai: Tobuli Pyragai ir Desertai

Grietinėlės Kremo Receptai: Tobuli Pyragai ir Desertai

Naujos Plėšriųjų Žuvų Žvejybos Taisyklės Lietuvoje

Naujos Plėšriųjų Žuvų Žvejybos Taisyklės Lietuvoje

Galimybės brandinti šaldytuve

Kadangi iš Naujojo pasaulio plukdoma mėsa, jeigu tik nebuvo šaldyta, kelionės metu savaime tampa brandinta šlapiuoju būdu, o Steak Supply pirmenybę teikia lietuviškai, išskirtinais atvejais europinei, mėsai klientams siūlome tik sausuoju būdu brandintą mėsą.

Galimybės brandinti šaldytuve

Klasikinis Orkaitėje Keptas Zuikis (Netikras Zuikis): Patikrintas Receptas

Klasikinis Orkaitėje Keptas Zuikis (Netikras Zuikis): Patikrintas Receptas

Paprastos mitybos grandinės sudarymas: pavyzdžiai ir svarba

Paprastos mitybos grandinės sudarymas: pavyzdžiai ir svarba

Kaip virti grikius su morkomis: receptas ir patarimai

Kaip virti grikius su morkomis: receptas ir patarimai

Vištų auginimo patarimai: nuo viščiuko iki dedeklės

Vištų auginimo patarimai: nuo viščiuko iki dedeklės

Juodosios arbatos nauda gydant apsinuodijimą

Juodosios arbatos nauda gydant apsinuodijimą

Troškinių Receptai Moliniuose Indeliuose

Troškinių Receptai Moliniuose Indeliuose

Apkepti Lietiniai su Vištiena: Receptas Jūsų Šeimai

Apkepti Lietiniai su Vištiena: Receptas Jūsų Šeimai

Cinamoninių bandelių receptai: kvapnus desertas jaukiam vakarui

Cinamoninių bandelių receptai: kvapnus desertas jaukiam vakarui

Kiaulienos Guliašas: Tradicinis Receptas ir Kaloringumas

Kiaulienos Guliašas: Tradicinis Receptas ir Kaloringumas