Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Mūsų plačiausiame vamzdyje 8 colių pločio, mano vyrui buvo pristatytas valcuotas bronzos lakštas nebuvo dugno, todėl mes norėjome jį naudoti centrinei daliai.
Labai lengvi, minkštučiai ir itin sultingi, esu tikra, kad patiks net nedideliems žuvies fanams , rašo maisto tinklaraštininkė Vaida Bernatavičienė, tinklaraščio Karšta košė kūrėja.
lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.