pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminis slyvų džemas: paprastas receptas

Naminis slyvų džemas: paprastas receptas

Virimas greitpuodyje: kiek laiko virti įvairius produktus?

Virimas greitpuodyje: kiek laiko virti įvairius produktus?

Labas Rytas su Kava: Meno Kūriniai, Įkvepiantys Dieną

Labas Rytas su Kava: Meno Kūriniai, Įkvepiantys Dieną

Klaipėdos „Akropolis“: Atnaujinimai ir Naujos Parduotuvės

Klaipėdos „Akropolis“: Atnaujinimai ir Naujos Parduotuvės

Solveigos firminis keptas pomidorų padažas: pasigaminkite namuose

Solveigos firminis keptas pomidorų padažas: pasigaminkite namuose

Kaip virti liežuvį greitpuodyje: minkštas ir sultingas rezultatas

Kaip virti liežuvį greitpuodyje: minkštas ir sultingas rezultatas

Kosulys: Apsauginis Refleksas ar Ligos Požymis?

Kosulys: Apsauginis Refleksas ar Ligos Požymis?

Tradiciniai Vokietijos patiekalai: kulinarinis kelionė po šalį

Tradiciniai Vokietijos patiekalai: kulinarinis kelionė po šalį

Obuolių Pyragas Be Kiaušinių: Lengvai Paruošiamas Receptas

Obuolių Pyragas Be Kiaušinių: Lengvai Paruošiamas Receptas

Geriausias Pjaustytų Agurkų Žiemai Receptas: Išbandykite!

Geriausias Pjaustytų Agurkų Žiemai Receptas: Išbandykite!

Gyvūninių ir augalinių baltymų palyginimas

Gyvūninių ir augalinių baltymų palyginimas

Keptas Varškės Sūris su Kmynais: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Keptas Varškės Sūris su Kmynais: Tradicinis Lietuviškas Receptas

CBD aliejaus nauda sveikatai

CBD aliejaus nauda sveikatai

Rudeninis Moliūgų Pyrago Receptas

Rudeninis Moliūgų Pyrago Receptas

Labai skanus plovo receptas

Labai skanus plovo receptas

Kaip Brandinama Jautiena - Procesas ir Privalumai

mėsininkas Dainius Bartošius pasakoja, kad sausai brandinta jautiena ruošiama pačiose Norfos parduotuvėse Atvežta jautienos nugarinė pakabinama į brandinimo spintas ir laikoma ne mažiau kaip 3 savaites.

Kaip Brandinama Jautiena - Procesas ir Privalumai

Ungurys: Gyvenimo būdas, mityba ir paplitimas Lietuvoje

Ungurys: Gyvenimo būdas, mityba ir paplitimas Lietuvoje

Oro Trūkumas ir Kava: Priežastys ir Sprendimai

Oro Trūkumas ir Kava: Priežastys ir Sprendimai

Gaivios salotos su avokadu: vitaminų bomba jūsų lėkštėje

Gaivios salotos su avokadu: vitaminų bomba jūsų lėkštėje