pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Asmeninės sėkmės receptas mokantis informatikos: patarimai

Asmeninės sėkmės receptas mokantis informatikos: patarimai

Tikrojo margainio aliejaus nauda: nuo kepenų apsaugos iki odos puoselėjimo

Tikrojo margainio aliejaus nauda: nuo kepenų apsaugos iki odos puoselėjimo

Geriausias Tako Receptas su Vištiena

Paruoštus tarkius supilkite į kepimo indą ant sparnelių ir 200 C laipsnių iš anksto įkaitintoje orkaitėje kepkite 30 minučių, vėliau karštį sumažinkite iki 170 laipsnių ir kepkite dar apie 45-60 minučių.

Geriausias Tako Receptas su Vištiena

Čili Pipirų Marinavimas Žiemai: Išsamus Gidas ir Receptas

Čili Pipirų Marinavimas Žiemai: Išsamus Gidas ir Receptas

Šokoladinių sausainių skonis ir kvapas

Šokoladinių sausainių skonis ir kvapas

Elektrinės orkaitės subtilybės: patarimai ir gudrybės sėkmingam kepimui

Elektrinės orkaitės subtilybės: patarimai ir gudrybės sėkmingam kepimui

Jautienos Išpjova: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Naudinga Informacija

Jautienos Išpjova: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Naudinga Informacija

Sveikos ir gardžios bolivinių balandų salotos: lengvi receptai

Sveikos ir gardžios bolivinių balandų salotos: lengvi receptai

Paprastas Naminės Duonos Receptas

Paprastas Naminės Duonos Receptas

„Piccolini“ dienos pietų meniu Klaipėdoje

„Piccolini“ dienos pietų meniu Klaipėdoje

Kaip maitintis, kad išryškėtų pilvo presas?

Kaip maitintis, kad išryškėtų pilvo presas?

Vakarietiški obuolių pyrago receptai

Vakarietiški obuolių pyrago receptai

Labai Skanios Tuno Salotos: Receptai ir Patarimai

Labai Skanios Tuno Salotos: Receptai ir Patarimai

Tortilijos Sumuštiniai: Puikus Užkandis Bet Kokiai Progai

Tortilijos Sumuštiniai: Puikus Užkandis Bet Kokiai Progai

Topinambų Salotų Receptai: Skanūs ir Sveiki Užkandžiai

Topinambų Salotų Receptai: Skanūs ir Sveiki Užkandžiai