pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kriaušės virtuvėje: paprasti ir gurmaniški receptai

Kriaušės virtuvėje: paprasti ir gurmaniški receptai

Geriausia XL pica Juozapavičiaus prospekte: kur užsisakyti?

Geriausia XL pica Juozapavičiaus prospekte: kur užsisakyti?

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?

Meduolio receptas be medaus

Meduolio receptas be medaus

Vilniaus miesto apžvalga: nuo istorinių radinių iki įdomių faktų

Vilniaus miesto apžvalga: nuo istorinių radinių iki įdomių faktų

Grikių Troškinys su Vištiena: Lengvas ir Sotus Receptas

Grikių Troškinys su Vištiena: Lengvas ir Sotus Receptas

Gardūs troškinti nugarinės kepsniai: receptai su įvairiais padažais

Gardūs troškinti nugarinės kepsniai: receptai su įvairiais padažais

Krevetės ir avokadas: tobula kombinacija salotose!

Krevetės ir avokadas: tobula kombinacija salotose!

Jautienos Troškinys su Raudonu Vynu - Tobulas Receptas

Į didelį troškintuvą arba puodą, kuris būtų tinkamas troškinti orkaitėje, pilame alyvuogių aliejaus tradicičkai dedami ančių taukai, tačiau alyvuogių aliejus taip pat tinkamas ir įkaitiname iki vidutinės kaitros.

Jautienos Troškinys su Raudonu Vynu - Tobulas Receptas

Išrūgų baltymai: Apžvalga

Išrūgų baltymai: Apžvalga

Ar kavą reikia laikyti šaldytuve?

Ar kavą reikia laikyti šaldytuve?

Marinuoti agurkai žiemai su actu: išbandyti receptai

Marinuoti agurkai žiemai su actu: išbandyti receptai

Moliūgų Pyragas Su Medumi: Sodrus Ir Kvapnus Receptas

Moliūgų Pyragas Su Medumi: Sodrus Ir Kvapnus Receptas

Kaip maitintis, norint plokščio pilvo?

Kaip maitintis, norint plokščio pilvo?

Receptai su ryžiais ir faršu

Receptai su ryžiais ir faršu