pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Buvusios Duonos Kepyklos Partizanų Slėptuvės: Kauno Gyventojų Išgyvenimai Karo Metu

Buvusios Duonos Kepyklos Partizanų Slėptuvės: Kauno Gyventojų Išgyvenimai Karo Metu

Žemės ūkio ir žuvininkystės ypatumai Japonijoje

Žemės ūkio ir žuvininkystės ypatumai Japonijoje

Rūtų arbatos nauda: istorija, savybės ir paruošimo būdai

Rūtų arbatos nauda: istorija, savybės ir paruošimo būdai

Lietiniai Blynai su Svogūnais: Gardus Receptas

Lietiniai Blynai su Svogūnais: Gardus Receptas

Bulviniai blynai su špinatais: gardus ir sveikas receptas

Bulviniai blynai su špinatais: gardus ir sveikas receptas

Kalakutienos filė kepimas orkaitėje - Paprastas ir skanus receptas

Orkaitėje kepti ypač gardūs bei sultingi kalakutienos filė kepsniai marinuoti natūralaus skonio jogurte, patiekti su kepintomis morkomis ir šparaginėmis pupelėmis.

Kalakutienos filė kepimas orkaitėje - Paprastas ir skanus receptas

Ledjūrio Menkės Receptai: Skonis ir Nauda Jūsų Stalui

Ledjūrio Menkės Receptai: Skonis ir Nauda Jūsų Stalui

Kaip virti žirnių dribsnius: patarimai ir receptai

Kaip virti žirnių dribsnius: patarimai ir receptai

Jautienos guliašas su vynu: receptas

Jautienos guliašas su vynu: receptas

Keto Dieta: Leidžiami Produktai Ir Pagrindiniai Principai

Keto Dieta: Leidžiami Produktai Ir Pagrindiniai Principai

Kaip teisingai patepti jautienos kepsnį, kad jis būtų skanus ir sultingas

Paukštienos atvirame ore geriau nevytinti, o porą dienų pasūdžius nuplauti, įsukti į švarų, lininį rankšluostėlį ar į marlę ir 5 dienas laikyti šaldytuve.

Kaip teisingai patepti jautienos kepsnį, kad jis būtų skanus ir sultingas

Statybų duona: viskas, ką reikia žinoti apie šį tradicinį patiekalą

Statybų duona: viskas, ką reikia žinoti apie šį tradicinį patiekalą

Greitai marinuoti kopūstai: skanaukite jau rytoj!

Greitai marinuoti kopūstai: skanaukite jau rytoj!

Dienos Pietūs Vilniuje: Kur Skanaus Valgyti?

Dienos Pietūs Vilniuje: Kur Skanaus Valgyti?

Sveika Mityba: Žingsnis į Geresnę Savijautą

Sveika Mityba: Žingsnis į Geresnę Savijautą

Klaipėdos restoranų gidas: nuo dienos pietų iki gurmaniškų vakarienių

Klaipėdos restoranų gidas: nuo dienos pietų iki gurmaniškų vakarienių