pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Mango Vaisius: Kalorijos ir Maistinė Vertė

Mango Vaisius: Kalorijos ir Maistinė Vertė

Cukrinių runkelių auginimas ir vartojimas Lietuvoje

Cukrinių runkelių auginimas ir vartojimas Lietuvoje

Lengvai pagaminama bemielė tešla: geriausi receptai jūsų patogumui

Lengvai pagaminama bemielė tešla: geriausi receptai jūsų patogumui

Gardūs blynai su kumpiu ir sūriu: receptai ir patarimai

Gardūs blynai su kumpiu ir sūriu: receptai ir patarimai

Plaukų Kaukės su Ricinos Aliejumi ir Kiaušiniais: Receptai ir Nauda

Plaukų Kaukės su Ricinos Aliejumi ir Kiaušiniais: Receptai ir Nauda

Moliūgų Pyragas Su Šokoladu: Receptas, Kuris Verta Išbandyti

Moliūgų Pyragas Su Šokoladu: Receptas, Kuris Verta Išbandyti

Kaip marinuoti žirnelius: žingsnis po žingsnio receptas

Kaip marinuoti žirnelius: žingsnis po žingsnio receptas

Tobuli traškūs marinuoti agurkai: pasigaminkite patys!

Tobuli traškūs marinuoti agurkai: pasigaminkite patys!

Hellmann's Majonezo Receptas: Kaip Pasigaminti Naminį Variantą

Hellmann's Majonezo Receptas: Kaip Pasigaminti Naminį Variantą

Beatos Virtuvė: Imbierinių Sausainių Receptas ir Šventinės Tradicijos

Beatos Virtuvė: Imbierinių Sausainių Receptas ir Šventinės Tradicijos

Graikiškos Salotos: Autentiškas Receptas ir Gaminimo Patarimai

Graikiškos Salotos: Autentiškas Receptas ir Gaminimo Patarimai

Kas yra snicelis iš maltos mėsos?

Į mėsą sudėkite išbrinkusius džiūvėsėlius, kiaušinių trynius, suberkite raudonėlį, čiobrelį, mairūną, rozmariną, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir viską gerai išminkykite.

Kas yra snicelis iš maltos mėsos?