pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepimo Milteliai: Sudėtis, Naudojimas ir Skirtumai

Kepimo Milteliai: Sudėtis, Naudojimas ir Skirtumai

Puodas šparagams virti: kaip naudoti ir kodėl verta įsigyti

Puodas šparagams virti: kaip naudoti ir kodėl verta įsigyti

Pilkoji meškutė: kaip iškepti nostalgiškus sausainius namuose?

Pilkoji meškutė: kaip iškepti nostalgiškus sausainius namuose?

Ypatingi mitybos įpročiai

Ypatingi mitybos įpročiai

Kaip nulupti granatą: veiksmingi būdai ir naudingi patarimai

Kaip nulupti granatą: veiksmingi būdai ir naudingi patarimai

Makaronų Apkepas: Receptai ir Idėjos

Makaronų Apkepas: Receptai ir Idėjos

Angliavandeniai, riebalai, baltymai: produktų sąrašas ir jų svarba

Angliavandeniai, riebalai, baltymai: produktų sąrašas ir jų svarba

Dešrainių gamyba „Statoil“ degalinėse: istorija, naujovės ir populiarumas Lietuvoje

Dešrainių gamyba „Statoil“ degalinėse: istorija, naujovės ir populiarumas Lietuvoje

Makaronai su sūriu, dešrelėmis ir pomidorais: greitas ir gardus receptas

Makaronai su sūriu, dešrelėmis ir pomidorais: greitas ir gardus receptas

Šaltalankių arbatos nauda: receptai su imbieru ir ne tik

Šaltalankių arbatos nauda: receptai su imbieru ir ne tik

Koldūnų Virimo Laikas: Patarimai ir Gudrybės

Koldūnų Virimo Laikas: Patarimai ir Gudrybės

Pusryčių Idėjos Vaikams Į Mokyklą

Pusryčių Idėjos Vaikams Į Mokyklą

Knygos Apžvalga: Kas Paėmė Mano Sūrį?

Knygos Apžvalga: Kas Paėmė Mano Sūrį?

Kodel Reikia Saldyti Patinima: Kada Šaltis Yra Jūsų Sąjungininkas

Kodel Reikia Saldyti Patinima: Kada Šaltis Yra Jūsų Sąjungininkas

Bulviniai Rageliai su Mėsa - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Krakmolo ir miltų kiekis priklauso nuo bulvių krakmolingumo, tešla turi gautis elastinga, šiek tiek kibi, nes padauginant krakmolo miltų rageliai bus guminiai.

Bulviniai Rageliai su Mėsa - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Sausainiai su Lietuviška Atributika: Receptai ir Idėjos

Sausainiai su Lietuviška Atributika: Receptai ir Idėjos

Vištienos Filė Suktinukai Orkaitėje: Gardūs Receptai Kiekvienai Progai

Vištienos Filė Suktinukai Orkaitėje: Gardūs Receptai Kiekvienai Progai

Sveikos mitybos gidas: lentelė ir patarimai

Sveikos mitybos gidas: lentelė ir patarimai