Burgeriukai su vištiena
Sudėtis:
namų gamybos mielinės bandelės, daržovės ir vištiena.
Sudėtis:
namų gamybos mielinės bandelės, daržovės ir vištiena.
Kepam tobulą naminį burgerį - svarbūs patarimai ir pats pačiausias receptas!
Minkštučių bandelių, lengvai apskrudusių maltinukų, lašelio naminio padažo ir traškių daržovių derinys gali tapti ne tik puikiu patiekalu, bet tikru vakarėlio hitu! Kviečiame susipažinti su mėsainių pagrindiniais principais, dalinamės idėjomis, kaip išsikepti naminius burgerius ir net jų bandeles. Tad esame tikri, kad greitojo maisto restoranų duris užversite visam laikui! Taip pat dalinamės puikiomis burgerių idėjomis, kurios pradžiugins kiekvieną! Jas rasite paspaudę čia.
Iš Europos atplaukusi amerikietiška svajonė
Burgeriai, žinoma, amerikietiškas patiekalas, kuris puikuojasi tiek pakelės užkandinių, tiek ir madingų restoranų meniu, be kurio neapsieina nė vienas šeimos ar draugų susibūrimas, sporto varžybos ar vaikų šventė. Amerikiečiai didžiuojasi burgeriais ir gali valandų valandas diskutuoti apie geriausius jų paruošimo būdus, tačiau šio patiekalo kilmė kelia dar aršesnius ginčus.
Manoma, kad burgeris į Jungtines Amerikos Valstijas atplaukė iš Vokietijos. Visoje Vokietijoje, o ypač Hamburgo mieste, jau XVII ar XVIII a. buvo populiarus Hamburgo kepspnys - plokščias jautienos maltinukas iškeptas virš žarijų, apskrudintas riebaluose arba parūkytas dūmuose. Vokiečiai mėgo ir sočius suvožtinius iš perpus perpjautos bandelės ir jautienos kepsnio. Vokiečių imigrantai šiuos (žinoma, ir daugelį kitų) patiekalus atplukdė į Naująjį Pasaulį.
Sudėtinga nustatyti tikslią mums puikiai pažįstamų burgerių sukūrimo datą ir vietą, tačiau įvairiuose šaltiniuose galima rasti informacijos, kad sumuštiniais su jautienos kepsniais arba maltinukais buvo prekiaujama įvairiose mugėse. Pavyzdžiui, pasakojama, kad 1904-aisiais Sent Luise (JAV) vykusioje Pasaulinėje parodoje savo maisto vagonėlį turėjo Louisas Lassenas. Vyras prekiavo sumuštiniais su jautienos kepsniais, tačiau pasibaigus kepsniams, sumanus prekybininkas klientui paruošė sumuštinį su maltinuku iš smulkiai sukapotų jautienos likučių.
Visuomet skubantys, darbui atsidavę ir amerikietiškosios svajonės siekiantys žmonės pamėgo greitai paruošiamus, pigius ir puikiai pasotinančius burgerius, kurie netrukus išpopuliarėjo visame pasaulyje.

Sultingi naminiai burgeriai su vištiena
Autorius apie receptą: . po pirmo kąsnio - ištikima meilė. mmm. ypač patiko, kad sultinga! o skonis puikus, kad aiškiau būtų paminėsiu vyro žodžius - ''valgau jau trečią kartą iš eilės ir . po pirmo kąsnio - ištikima meilė. mmm. ypač patiko, kad sultinga! o skonis puikus, kad aiškiau būtų paminėsiu vyro žodžius - ''valgau jau trečią kartą iš eilės ir tikrai norėčiau valgyti ketvirtą. '' - va čia tai įvertinimas! (. daugiau) (. mažiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 15
Sudėtis/skoniai
Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.
Pristatymo būdai
Darbo laikas
- Pirmadienis: 07:00 - 19:00
- Antradienis: 07:00 - 19:00
- Trečiadienis: 07:00 - 19:00
- Ketvirtadienis: 07:00 - 19:00
- Penktadienis: 07:00 - 19:00
- Šeštadienis: 07:00 - 17:00
- Sekmadienis: 07:00 - 15:00

Naminiai lavašai su vištiena
Naminiai lavašai su vištiena, puikus pasirinkimas greitai vakarienei grįžus iš darbo ar tiesiog prie mėgstamo filmo su šeima. Tokie lavašai greitai ir pigiai pagaminami, ganėtinai sveiki, o skonis nuostabus. Į lavašus galite pridėti bet kokių mėgstamų daržovių. Padažas tinka bet koks jūsų mėgstamas.
Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # DaržovėsReklama