pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sultingas sprandinės kepsnys rankovėje: paprastas receptas

Sultingas sprandinės kepsnys rankovėje: paprastas receptas

Rūkyta paprika: Prieskonis, Suteikiantis Skoniui Gilumo

Rūkyta paprika: Prieskonis, Suteikiantis Skoniui Gilumo

Atsiliepimai apie UAB "Mados prieskoniai": Klientų patirtys ir perspėjimai

Atsiliepimai apie UAB "Mados prieskoniai": Klientų patirtys ir perspėjimai

Kiaulienos Suktinukai su Pievagrybiais: Sodrus ir Aromatingas Receptas

Kiaulienos Suktinukai su Pievagrybiais: Sodrus ir Aromatingas Receptas

Kotletai Įdaryti Sūriu - Gardus Receptas Išbandyti

Tad jei jau seniai norėjote šiek tiek paįvairinti savo mitybą ir pasigaminti ką nors įdomaus, siūlau jums šį paprastą mėsos kotletų su sūriu receptą.

Kotletai Įdaryti Sūriu - Gardus Receptas Išbandyti

Vokiškas Obuolių Pyragas: Tradicinis Receptas

Vokiškas Obuolių Pyragas: Tradicinis Receptas

Morkų ir žirnelių salotos be majonezo: lengvas ir maistingas receptas

Morkų ir žirnelių salotos be majonezo: lengvas ir maistingas receptas

Imbieriniai sausainiai ir "Biržų duona": receptai ir idėjos

Imbieriniai sausainiai ir "Biržų duona": receptai ir idėjos

Močiutės mieliniai blynai su obuoliais – receptas

Močiutės mieliniai blynai su obuoliais – receptas

Salotos su kopūstais ir burokėliais: receptai ir patarimai

Salotos su kopūstais ir burokėliais: receptai ir patarimai

Idomybės Kepant Ant Laužo: Patarimai ir Idėjos

Idomybės Kepant Ant Laužo: Patarimai ir Idėjos

Vaikų, Sergančių Cukriniu Diabetu, Mitybos Ypatumai

Vaikų, Sergančių Cukriniu Diabetu, Mitybos Ypatumai

Kalmarų žiedai tešloje: receptas ir gaminimo paslaptys

Kalmarų žiedai tešloje: receptas ir gaminimo paslaptys

Balandžiai be mėsos - skanūs ir sveiki receptai

Musu seimoje nuo amziu amzinuju balandeliai, pries juos troskinant, yra apkepinami is abieju pusiu, kopusto lapo storoji dalis arba nupjaunama arba su mesos plaktuku susmulkinama, o viso kopusto smulkinti likuciai, pakaitomis su tarkuotomis morkomis, yra sluoksniuojami su balandeliais puode.

Balandžiai be mėsos - skanūs ir sveiki receptai

Kanapių Sėklos: Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Kanapių Sėklos: Maistinė Vertė ir Poveikis Sveikatai

Minkšti varškės blynai su kefyru: receptas

Minkšti varškės blynai su kefyru: receptas