pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Eterinių natūralių aliejų nauda ir naudojimas

Eterinių natūralių aliejų nauda ir naudojimas

Naminis Salsa Padažas: Lengvas Receptas ir Nepakartojamas Skonis!

Naminis Salsa Padažas: Lengvas Receptas ir Nepakartojamas Skonis!

Greiti bemielės picos tešlos receptai

Greiti bemielės picos tešlos receptai

Žuvies piršteliai: skaniausi patiekimo būdai ir idėjos

Žuvies piršteliai: skaniausi patiekimo būdai ir idėjos

Žiedinių Kopūstų Omletas Orkaitėje: Lengvas ir Maistingas Receptas

Žiedinių Kopūstų Omletas Orkaitėje: Lengvas ir Maistingas Receptas

Ridikėlių ir Liežuvio Salotų Receptai

Ridikėlių ir Liežuvio Salotų Receptai

Margas pyragas su juodaisiais serbentais – netikėtas receptas

Margas pyragas su juodaisiais serbentais – netikėtas receptas

Labai skanus obuolių pyragas su ledais: receptas

Labai skanus obuolių pyragas su ledais: receptas

Gaivios Daržovių Salotos: Paprasti ir Skanūs Receptai

Gaivios Daržovių Salotos: Paprasti ir Skanūs Receptai

Traškūs marinuoti agurkai žiemai: receptai ir patarimai

Traškūs marinuoti agurkai žiemai: receptai ir patarimai

Duonos Kepėjas Nerijus Kriaučiūnas: Tradicijų Puoselėjimas Ukmergės Rajone

Duonos Kepėjas Nerijus Kriaučiūnas: Tradicijų Puoselėjimas Ukmergės Rajone

Traškūs marinuoti agurkai žiemai: receptai ir patarimai

Traškūs marinuoti agurkai žiemai: receptai ir patarimai

Orkaitėje Kepta Antis Folijoje: Receptai ir Patarimai

Orkaitėje Kepta Antis Folijoje: Receptai ir Patarimai

Uzbekiškas Plovas su Aviena - Autentiškas Receptas ir Gaminimo Patarimai

Nors tai irgi sąlygiška Indai, pavyzdžiui, savuosius pilaf gamina iš Basmati ar Jasmine ryžių, labai ilgais grūdais, ir nesuka galvos gaunasi labai birūs ryžiai, tik tekstūra kiek neįprasta.

Uzbekiškas Plovas su Aviena - Autentiškas Receptas ir Gaminimo Patarimai

Raudonos Paprikos Maistinė Vertė ir Nauda

Raudonos Paprikos Maistinė Vertė ir Nauda

Vaistažolių arbatų mišinių sudėtis ir savybės

Vaistažolių arbatų mišinių sudėtis ir savybės