pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sveiki užkandžiai: receptai energijai ir gerai savijautai

Sveiki užkandžiai: receptai energijai ir gerai savijautai

Kaip Virti Žuvį: Patarimai ir Gudrybės Tobulam Patiekalui

Kaip Virti Žuvį: Patarimai ir Gudrybės Tobulam Patiekalui

Sūrio Fondiu Receptai: Prabanga, Skanumas Ir Paprastumas Jūsų Stalui

Sūrio Fondiu Receptai: Prabanga, Skanumas Ir Paprastumas Jūsų Stalui

Gardūs troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

Gardūs troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

Žuvų prisitaikymas vandenyje: morfologija, fiziologija ir elgsena

Žuvų prisitaikymas vandenyje: morfologija, fiziologija ir elgsena

Skaniausio Torto Recepto Konkurso Taisyklės

Skaniausio Torto Recepto Konkurso Taisyklės

Gaivaus Varškės Kremo Receptas: Tortas, Kuris Sužavės Jūsų Artimuosius

Gaivaus Varškės Kremo Receptas: Tortas, Kuris Sužavės Jūsų Artimuosius

Greiti kefyriniai keksiukai: paprastas ir skanus receptas

Greiti kefyriniai keksiukai: paprastas ir skanus receptas

Galima laikyti šaldytą mėsą - patarimai ir rekomendacijos

Žalia mėsa ir jūros gėrybės jei mėsos ir jūros gėrybių neketinate naudoti iš karto, svarbu šiuos produktus šaldytuve laikyti ne ilgiau kaip keturias dienas, kad jie neprarastų vitaminų ir kitų vertingų maistinių medžiagų, taip pat kad juose nesusidarytų kenksmingų bakterijų.

Galima laikyti šaldytą mėsą - patarimai ir rekomendacijos

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir paprika: receptas ir patarimai

Marinuoti kopūstai su burokėliais ir paprika: receptas ir patarimai