pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lėto Virimo Mėsos Gaminiai: Šefo Deivydo Praspaliausko Receptai

Lėto Virimo Mėsos Gaminiai: Šefo Deivydo Praspaliausko Receptai

Marinuoti agurkai žiemai: skanūs ir traškūs!

Marinuoti agurkai žiemai: skanūs ir traškūs!

Kavos Įtaka Trigliceridų Kiekiui: Ar Verta Gerti Kavą?

Kavos Įtaka Trigliceridų Kiekiui: Ar Verta Gerti Kavą?

Biskvitinis morkų pyragas: receptas ir patarimai

Biskvitinis morkų pyragas: receptas ir patarimai

Vokiškas obuolių pyragas (Apfelkuchen)

Vokiškas obuolių pyragas (Apfelkuchen)

Keksiukai Be Gliuteno: Skanūs Ir Lengvai Paruošiami Receptai

Keksiukai Be Gliuteno: Skanūs Ir Lengvai Paruošiami Receptai

Česnako ir Vyno Derinys: Receptai ir Nauda Jūsų Sveikatai

Česnako ir Vyno Derinys: Receptai ir Nauda Jūsų Sveikatai

Traški silkė tešloje: paprastas receptas

Traški silkė tešloje: paprastas receptas

Marinuotas Keptas Triušis: Istorija, Receptai ir Naudingos Savybės

Marinuotas Keptas Triušis: Istorija, Receptai ir Naudingos Savybės

Kaip atvėsinti pyragą, kad nesukristų: Patarimai ir gudrybės

Kaip atvėsinti pyragą, kad nesukristų: Patarimai ir gudrybės

Vištų kepenėlės: maistinė vertė nėštumo metu

Vištų kepenėlės: maistinė vertė nėštumo metu

Moliūgų sėklų aliejus: nauda sveikatai ir grožiui

Moliūgų sėklų aliejus: nauda sveikatai ir grožiui

Jautiena, Marinuota Raudoname Vyne - Tobulas Skonis ir Kvapai

Mėsą ir daržoves užmarinuojame jautieną nusausiname ir dedame į didelį dubenį, suberiame stambiais gabalais supjaustytas daržoves, tuomet viską užpilame vynu, pagardiname rozmarinais, uždengiame maistine plėvele ir paliekame vėsioje vietoje 12 valandų marinuotis.

Jautiena, Marinuota Raudoname Vyne - Tobulas Skonis ir Kvapai