pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobulas žąsies marinatas: sultingas ir skanus patiekalas

Tobulas žąsies marinatas: sultingas ir skanus patiekalas

Kaip orkaitėje iškepti mėsos gabalą be kaulo

Kaip orkaitėje iškepti mėsos gabalą be kaulo

Abrikosų Kauliukų Aliejus: Natūrali Apsauga Nuo Saulės

Abrikosų Kauliukų Aliejus: Natūrali Apsauga Nuo Saulės

Kaip marinuoti šonkaulius: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti šonkaulius: receptai ir patarimai

Milžiniška Arbata: Nauda ir Panaudojimas

Milžiniška Arbata: Nauda ir Panaudojimas

Vaflių Kepimo Įranga: Apžvalga ir Pasiūlymai

Vaflių Kepimo Įranga: Apžvalga ir Pasiūlymai

Pomidorų ir slyvų padažas: receptas

Pomidorų ir slyvų padažas: receptas

Midijų receptas: nuo klasikos iki egzotikos

Midijų receptas: nuo klasikos iki egzotikos

Garuose Troskinta Vištiena - Receptas ir Paruošimo Būdai

Minkštos mėsos dalys labiau tinka kepimui, o kietos troškinimui, kadangi lėtas troškinimas suskaido jungiamąsias medžiagas ir mėsa tampa trapi bei suyra vos prilietus šakute.

Garuose Troskinta Vištiena - Receptas ir Paruošimo Būdai

Elektrenų vieno kąsnio sumuštinių receptai

Elektrenų vieno kąsnio sumuštinių receptai

Naminiai makaronai: receptai ir gamybos paslaptys

Naminiai makaronai: receptai ir gamybos paslaptys

Jautienos Tartaro Receptas: Gurmaniškas Delikatesas Jūsų Virtuvėje

Jautienos Tartaro Receptas: Gurmaniškas Delikatesas Jūsų Virtuvėje

Jautienos Steiko Salotos: Receptai ir Patarimai

Jautienos Steiko Salotos: Receptai ir Patarimai

Kiaulienos Troškinys Lėtapuodyje: Receptas ir Gudrybės

Kiaulienos Troškinys Lėtapuodyje: Receptas ir Gudrybės