pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminė duona: pasigaminkite kvapnią ir skanią duoną savo rankomis

Naminė duona: pasigaminkite kvapnią ir skanią duoną savo rankomis

Kepti Obuoliai Orkaitėje: Skanūs ir Sveiki Receptai

Kepti Obuoliai Orkaitėje: Skanūs ir Sveiki Receptai

Šaltibarščiai su bulvėmis: tradicinis receptas naujai

Šaltibarščiai su bulvėmis: tradicinis receptas naujai

Rūduokių paruošimas žiemai: sūdymo, rauginimo ir marinavimo receptai

Rūduokių paruošimas žiemai: sūdymo, rauginimo ir marinavimo receptai

Augalinis aliejus eteriniams aliejams skiesti

Augalinis aliejus eteriniams aliejams skiesti

Šokoladiniai datulių riešutų sviesto saldainiai

Šokoladiniai datulių riešutų sviesto saldainiai

Keptos kriaušės: originalus garnyras Jūsų stalui

Keptos kriaušės: originalus garnyras Jūsų stalui

Marinuoti kiaulienos šonkauliai: sultingi ir aromatingi, tiesiog tirpstantys burnoje

Marinuoti kiaulienos šonkauliai: sultingi ir aromatingi, tiesiog tirpstantys burnoje

Gardus padažas kotletams: receptai ir gaminimo paslaptys

Gardus padažas kotletams: receptai ir gaminimo paslaptys

Asmeninio mitybos plano sudarymas ir stebėjimas: išsamus vadovas

Asmeninio mitybos plano sudarymas ir stebėjimas: išsamus vadovas

Vieno banano kaloringumas ir maistinė vertė

Vieno banano kaloringumas ir maistinė vertė

Keptuvėje Keptos Vištienos Kojų Receptai

Keptuvėje Keptos Vištienos Kojų Receptai

Kaip Pasigaminti Sūrį su Sausainiais: Receptas

Kaip Pasigaminti Sūrį su Sausainiais: Receptas

Lydytas Sviestas (Ghee): Nauda ir Žala

Lydytas Sviestas (Ghee): Nauda ir Žala

Šviesa: Kas Tai Yra ir Kodėl Ji Mums Svarbi?

Šviesa: Kas Tai Yra ir Kodėl Ji Mums Svarbi?

Japoniškų Makaronų Salotų Receptai

Japoniškų Makaronų Salotų Receptai

Kiaulės kojos greitpuodyje: kiek laiko virti, kad būtų minkštos?

Kiaulės kojos greitpuodyje: kiek laiko virti, kad būtų minkštos?