Jautienos antrekoto kepsnys
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!
Varškės patiekalai
Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje
Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)
Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas
20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams
Naudingi patarimai jūsų virtuvėje
Kalafiorų salotos su sojos padažu
Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai
Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais
Makaronų ir picos patiekalų receptai
Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui
Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo
Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Jautienos antrekoto kepsnys
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “jautienos antrekotas receptai” rasta receptų 1000Jautienos antrekotas ir balta žuvis su pavasariškomis salotomis
Jautienos antrekotas keptuvėje
Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos
Paskelbė: Lankytojas
10 Balandžio 2020
Jautienos antrekotas keptuvėje. Tobulas! Kodėl? Dėl paprasčiausio ir greičiausio jautienos paruošimo, jo riebaliukų ir raumenukų pasiskirstymo porcijoje bei minkštumo. Tikrai tikrai, kam pirkti brangiausią išpjovą, tai aš mieliau renkuosi šią jautienos dalį. Man patinka, kad mėsa turi šiek tiek riebumo, kas suteikia jai sultingumo bei sodrumo. Tai kur kas lengviau pagaminamas kepsnys, nes riebalai neleidžia jautienai greitai išdžiūti ir perkepti.
Tikrai jautienos antrekotas keptuvėje - tobulas! Svarbiausia - greitai paruošiamas. Išbandykite būtinai!

Jautienos antrekoto kepsnys
- Autorius: Evelina
- Komentarai: 0
Ar žinojote, kad steikas ir antrekotas skiriasi? Net tikri profesionalai mažai žino, kaip juos atskirti.
Antrekotas- (prancūziškai: entre - tarp, ir cote- šonkaulio). Klasikinėje Prancūzijos virtuvėje, gaminama antrekotas tik iš Charolės veislės iškastruoto mėsinio buliuko skerdienos mėsos. Mėsa išpjauta iš nugarinės tarp stuburo ir šonkaulių. Pirkdami tikrąją antrekotą,iškepus gausite sultingos mėsos skonį. Mano mėgstamiausia jautienos antrekota su vyno padažu.
2 jautienos kepsniai
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
3 šaukštai sviesto
3 šaukštai raudono vyno
1 kubelio jautienos sultinio
Jautienos kepsnį gerai ištrinti iš abiejų pusių su druska ir pipirais.
Įkaitinti keptuvę ant aukštos ugnies. Į keptuvę įdėti 2 šaukštus sviesto. Sumažinti ugnį iki vidutiniškai stiprios, kai sviestas ištirpsta, į keptuvę įdėti kepsnius. Kepti 3 minutes iš abiejų pusių. Galite kepti daugiau, jeigu norite.
Išimkite kepsnius iš keptuvės. Suberkite į keptuvę česnakus ir pakepinkite, kol įgaus gelsvos spalvos. Įpilkite raudono vyno ir mediniu šaukštu, viską gerai išmaišykite.
Sumažinti ugnį ir į keptuvę įpilkite 150 ml. vandens,įdėkite jautienos sultinio, virkite kol skysčio sumažės per pus. Įmaišykite likusį sviestą, kol jis ištirps.
Norėdami pateikti ,supjaustyti kepsnius ir užpilti padažą.
Papuošti šviežiomis petražolėmis ir patiekti su keptomis bulvėmis, bei šviežiomis daržovėmis. Galima patiekti su salotomis
- Susijusios kategorijos:
- Konservavimo receptai
Ingredientai:
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
Jautienos antrekotas su traškiais brokoliais ir spalvingomis paprikomis
T-bone Steak - jautienos kepsnys su rozmarinu
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
Verta išmėginti: Ilgai troškinta jautienos kulninė
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
MALTOS JAUTIENOS SRIUBA (BEVEIK ČILI TROŠKINYS)
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
LABAI PAPRASTAS JAUTIENOS TROŠKINYS