pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Ant laužo kepa- mai kiaulienai ir vištienai tinkama temperatūra apie 200 oC, o jau- tienos didkepsniams galima šiek tiek aukštesnė temperatūra nuo 200 oC iki 250 oC.

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Virtos Mėsos Paruošimo Būdai: Nuo Tradicijų Iki Modernių Interpretacijų

Virtos Mėsos Paruošimo Būdai: Nuo Tradicijų Iki Modernių Interpretacijų

Gardžiausia pica Utenoje: užsisakykite internetu!

Gardžiausia pica Utenoje: užsisakykite internetu!

Tobulas keptas kalakutas: kaip iškepti minkštą ir skanų kalakutą orkaitėje

Tobulas keptas kalakutas: kaip iškepti minkštą ir skanų kalakutą orkaitėje

Ritos Šilenskienės receptai: atraskite naujus skonius!

Ritos Šilenskienės receptai: atraskite naujus skonius!

Kaip Paruošti Banginio Mėsą - Išsamus Gidas

Gaminimo eiga į didelį puodą įdėkite kiaulės liežuvį ir užpilkite vandeniu, užkaiskite ir verdant nugraibykite putas, vandenį pasūdykite virimui įpusėjus.

Kaip Paruošti Banginio Mėsą - Išsamus Gidas

Raudonojo kario sriuba: receptas

Raudonojo kario sriuba: receptas

Bananų Duona Su Riešutais: Lengvas Ir Skanus Receptas

Bananų Duona Su Riešutais: Lengvas Ir Skanus Receptas

Skanus obuolių pyragas su grietine: Paprastas receptas

Skanus obuolių pyragas su grietine: Paprastas receptas

Kiaušinienė su Cukinija Orkaitėje: Lengvas ir Gardus Receptas

Kiaušinienė su Cukinija Orkaitėje: Lengvas ir Gardus Receptas

Kaip išsikepti pilno grūdo duoną: receptai ir patarimai

Kaip išsikepti pilno grūdo duoną: receptai ir patarimai

Gurmaniški patiekalai su putpelių kiaušiniais: receptų rinkinys

Gurmaniški patiekalai su putpelių kiaušiniais: receptų rinkinys

Ruginės Duonos Krepšeliai: Receptai ir Idėjos

Ruginės Duonos Krepšeliai: Receptai ir Idėjos