Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji
Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.
Skanūs maltos vištienos kotletai
Mano šaldytuve beveik visada yra sultingų ir maistingų kotletų. Per porą sekundžių juos galima pašildyti ir patiekti su bet kokiu patiekalu. Papasakosiu kaip iškepti skanius maltos vištienos kotletus. Vištienos kotletus galima paruošti iš krūtinėlės, tada jie bus dietiniai. Galima naudoti bet kokias vištienos dalis. Kotletus galima paruošti iš anksto, o tada pašildyti. Į juos dedama įvairių daržovių, žolelių, prieskonių. Jie kepami keptuvėje, kepami orkaitėje arba garuose.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama

Traškūs vištienos kukuliai su sūriu orkaitėje
Nuostabus patiekalas, kuris vakarienę ar pietūs pavers įspūdingais. Šie kukuliai nuostabiai atrodo ir yra be galo skanūs! Paruošti visai nesunku, o tiekti labai tiks su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Ką dar iš faršo? 43 skanūs ir nesudėtingi maltos mėsos patiekalai
Nors iš maltos mėsos dažniausiai esame pratę kepti kotletus, tai - labai universalus ingredientas, kuris tinka ir kaip patiekalo pagrindas, ir kaip įdaras. Ne veltui mėgstamas bene visų šalių virtuvėse, o didžiulis jo privalumas - iškepa greičiau nei įprasta mėsa.
Žvalgotės idėjų gardžiai vakarienei ar pietums? Siūlome rinktis net iš 43 puikių, kvapnių ir labai skanių patiekalų receptų!