pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

"Snickerinis" Pyragas: Receptas Saldumynų Mėgėjams

Šokoladas, karamelė ir riešutai - ši trijulė puikiai dera kartu, ne veltui „Snickers“ šokolado batonėlius žino daugelis. Visiems „Snickers“ saldumynų mėgėjams šiandien turime fantastišką receptą, pagal kurį galite labai lengvai paruošti šį nekeptą „Snickers“ pyragą. Saldumynų meistras Ali Gadžijevas siūlo išsikepti sūrios karamelės pyragą su žemės riešutais ir šokoladiniu biskvitu.

Nekeptas "Snickers" Pyragas

Šis receptas yra greitas, paprastas ir fantastiškai skanus pyragas, kuris labai primena šokoladuko "Snickers" skonį, patinka visiems mano artimiesiems.

Ingredientai:

  • Šokoladiniai sausainiai
  • Lydytas sviestas
  • 60 ml plakamosios grietinėlės
  • 2 šaukštai sviesto
  • Sutirštintas pienas
  • Zefyrai
  • Žiupsnelis druskos
  • Šokolado glaistui - juodas ir pieniškas šokoladas

Gaminimo eiga:

  1. Sumalkite šokoladinius sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu.
  2. Suberkite masę į kepimo formą ir prispauskite ją prie dugno.
  3. Į puodą supilkite 60 ml plakamosios grietinėlės ir nuolat maišydami virkite ant vidutinės ugnies.
  4. Tada įdėkite 2 šaukštus sviesto, sutirštinto pieno ir išmaišykite, kad ingredientai gerai susijungtų.
  5. Tada supilkite zefyrus į puodą ir gerai maišykite, kad susidarytų vienalytė masė.
  6. Palaukite, kol masė šiek tiek atvės, ir supilkite ją ant sausainių tešlos.
  7. Paskirstykite tolygiai ir 30 minučių laikykite šaldytuve.
  8. Dabar įberkite žiupsnelį druskos - jos reikia skoniui sustiprinti.
  9. Kai karamelė sukietėja, vandens vonelėje paruoškite šokolado glajų.

Pyragą įdėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms (arba geriausia per visą naktį) ir po šio laiko galite patiekti.

Sūrios Karamelės Pyragas su Žemės Riešutais ir Šokoladiniu Biskvitu

Pyrago gaminimas:

  1. Pirmiausia kepame pyragą. Sumaišykite birius produktus: miltus, „Farino“ cukrų ir kepimo miltelius.
  2. Ištirpinkite sviestą, suberkite į jį sulaužytą šokoladą ir maišykite, kol šokoladas ištirps.
  3. Nuolat maišant į šokolado masę iš lėto supilkite kambario temperatūros kiaušinius.
  4. Tada suberkite birius produktus ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  5. Tešlą supilkite į kepimo formą, išlyginkite paviršių ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Karamelės gaminimas:

  1. Jai skirtą cukrų suberkite į puodą ir pastatykite ant kaitros.
  2. Sukamaisiais judesiais judinkite puodą, kol visas cukrus karamelizuosis.
  3. Tada supilkite į jį užvirusią grietinėlę ir šluotele gerai išmaišykite.
  4. Gautą masę užpilkite ant šokolado ir maišykite, kol ištirps šokoladas.
  5. Įdėkite du šaukštelius druskos ir išmaišykite.
  6. Suberkite kepintus žemės riešutus be odelių ir vėl viską gerai išmaišykite.
  7. Gautą masę užpilkite ant dar karšto iškepusio pyrago ir palikite nakčiai šaldytuve.

"Snickerinis" Tortas su Karameliniais Biskvitais

Karameliniams biskvitams reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 2 stiklinių miltų
  • 1 stiklinės cukraus
  • Pusės skardinės virto kondensuoto pieno (galima naudoti Rududu)
  • 1 stiklinės grietinės
  • 1 a.š. sodos

Visus ingredientus sumaišyti ir pusė tešlos pilti į formą, išklotą sviestiniu popieriumi. Kepti 180C apie 15 min. Po to analogiškai iškepti ir antrąjį biskvitą.

Pirmam - grietinėlės - kremui pagaminti reikės:

  • 300 ml grietinėlės
  • 2 v.š. cukraus

Torto gamyba:

Į torto formą dėti pirmą biskvitą, sulaistyti sirupu, užtepti šokolado pertepimu.

Kitas "Snickerinio" pyrago variantas

Reikės:

  • 100 g juodojo šokolado
  • 100 g baltojo šokolado
  • 400 g kondensuoto pieno
  • 100 g riešutų sviesto (galite pasigaminti pačios, tereikia sumalti saują skrudintų žemės riešutų su trupučiu sviestu)
  • 250 g sausainių „Gaidelis"

Gaminimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  2. Sausainius smulkiai sutrupinkite ir sumaišykite su riešutų sviestu.
  3. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi (nepamirškite uždengti ir šoninių sienelių).
  4. Suberkite sausainių masę į skardą ir šiek tiek šaukštu paspauskite.
  5. Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir tolygiai paskirstykite.
  6. Ant viršaus užberkite mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą.
  7. Kepkite 20-25 minutes, kol lengvai paruduos.
  8. Išėmę iš orkaitės leiskite porą valandų pastovėti šaltai, o tada jau skanaukite.

Žingsnis po žingsnio:

  1. Paruoškite pyrago pagrindą.
  2. Suberkite šaltą, kubeliais pjaustytą sviestą.
  3. Įmuškite kiaušinį.
  4. Paruoštą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę.
  5. Praėjus šiam laikui, tešla išklokite kepimo formą (28 cm skersmens).
  6. Kepti iki 180 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Tuomet kepimo popierių su pupelėmis nuimkite ir kepkite dar apie 10 minučių, kol pagrindas bus visiškai iškepęs.
  7. Paruoškite karamelinį žemės riešutų sluoksnį. Į nedidelį puodą suberkite cukrų ir supilkite vandenį.
  8. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami, kol cukrus ištirps.
  9. Cukrui ištirpus, ugnį padidinkite iki didelės.
  10. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir iš karto lėtai, nuolat maišydami, supilkite grietinėlę. Būkite atsargūs!
  11. Įmaišyti smulkintus kepintus žemės riešutus.
  12. Paruoškite žemės riešutų kremą.
  13. Kitame dubenyje iki standžių putų išplakite grietinėlę.
  14. Paruoškite šokoladinį glaistą. Šokoladą, susmulkintą gabalėliais, sudėkite į dubenį ant garų vonelės.

Štai ir viskas! Jūsų "Snickerinis" pyragas paruoštas. Skanaus!