pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Paruošti Skaniausius Užkeptus Kiaulienos Kepsnius

Čia samčiu mosikuoju aš


Sveiki. Esu Odeta, kuriai labai patinka žaisti virtuvėje, kuri mėgsta skaityti knygas ( kulinarines ypač), fotografuoti ir keliauti. Auginu du mažus gurmanus, kuriems ne visvien kas yra lėkštėje, turiu nuostabų vyrą, katiną. Dievinu paprastą ir skanų maistą. Manę galite rasti ne tik Samčio užrašai paskyroje, bet ir žurnaluose:JI ir Virtuvė nuo. iki. Portaluose Lrytas ir Delfi.

Jei ir tu mėgsti laiką leisti virtuvėje, ieškai paprastų ir skanių receptų, žinok, esi ten, kur ir reikia. Samčio užrašuose.

Pikantiškai užkepti sprandinės kepsniai orkaitėje

Marinatui česnaką susmulkinti, sudėti į dubenėlį, suberti prieskonius,džiovintas žoleles, įpilti aliejaus ir išmaišyti.

Paruoštu marinatu įtrinti kepsnius, sudėti į dubenį ir palikti marinuotis. Aš padėjau į šaldytuvą ir palikau visai nakčiai.

Tuomet nuimti česnako gabaliukus, kepsnius apvolioti miltuose.

Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti kepsnius ir trumpai apkepti iš abiejų pusių ant stiprios ugnies.

Į kepimo formą sudėti paruoštus kepsnius.Ant kepsnių dėti paruoštos masės, paskirstyti per visą kepsnį.Sutarkuoti likusį sūrį, pabarstyti kepsnių viršų.

Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 - 35 minutes iki kol gražiai apkeps. Patiekti su norimu garnyru ar salotomis.

Rašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Tikra itališka lazanija - tirpsta burnoje!Skanieji balandėliai pagal NeringąSotus kiaulienos plovasKrevetės toskanietiškame grietinėlės padažeKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!
  • 5 kiaulienos nugarinės pjausnių
  • 1 didelės morkos
  • 1 galvutės svogūno
  • 3 didelių pievagrybių
  • 80g. fermentinio sūrio
  • 1 marinuoto agurkėlio
  • 1 valgomojo šaukšto majonezo
  • Žiupsnelio druskos
  • Šiek tiek aliejaus

Reklama

  • Dubenyje sumaišome atvėsusias kepintas daržoves su smulkiai pjaustytu marinuotu agurkėliu, tarkuotu sūriu ir šaukštu majonezo.

Reklama

  • Ant kiekvieno kiaulienos pjausnio uždedame po kupiną valgomąjį šaukštą pasiruoštos masės.
  • Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 minutes.

Reklama

  • Su morkomis, pievagrybiais ir sūriu užkepti kiaulienos nugarinės kepsniai paruošti, patiekiame su mėgiamu garnyru, skanaus!

Uzkepti kiaulienos kepsniai

Mėsos gabalėlius gerai pamušam, pabarstom druska, pipirais ir kitais prieskoniais bei paliekam šaldytuve mažiausiai valandai. Kol mėsa traukia į save prieskonius, greit bėgam į kiemą ir iš po pušų susirenkam visus kazlėkus.

Morkytes sutarkuojame, svogūną smulkiai sukapojame, obuolį nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome nedideliais kvadratėliais.

Į keptuvėje įkaitintą aliejų beriam morkas ir svogūnus. Apkepinam, kol suminkštėja. Suberiam obuolius ir dar šiek tiek pakepiname. Galiausiai, suverčiame grybus ir dar patroškiname. Pagal skonį padruskiname, papipiriname.

Mėsytės gabalėlius iš abiejų pusių apkepam labai gerai įkaitintame aliejuje (trumpai, bet karštai), klojam skardon ir plonai aptepam majonezu:

Užklojam neplonu kailinių sluoksniu (mišiniu iš keptuvės):Ir užžeriam tarkuoto sūrio sluoksneliu:Pašaunam į 200 laipsnių kaitros orkaitę 10 - 15 minučių, kol sūris išsilydo ir dailiai paruduoja.

Patiekiam su salotomis, kurioms sutarkuojame nuvalytą saliero šaknį, pora morkų, nuvalytą ir nuluptą obuolį, sukapojame česnaką ir pridedame pakepintų saulėgrąžų bei druskos ir pipirų. Pagardiname majonezu.