pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kodėl Pykina Nuo Mėsos Kvapo: Įvairios Pykinimo Priežastys

Kodėl Pykina Nuo Mėsos Kvapo: Įvairios Pykinimo Priežastys

Skaniausia malta kava: reitingas ir skonio atradimai

Skaniausia malta kava: reitingas ir skonio atradimai

Dienos Pietūs Naujamiestyje: Greiti, Kokybiški ir Inovatyvūs Sprendimai

Dienos Pietūs Naujamiestyje: Greiti, Kokybiški ir Inovatyvūs Sprendimai

Makaronų apkepas su kalakutienos faršu ir cukinija

Makaronų apkepas su kalakutienos faršu ir cukinija

Kaip pasigaminti naminę kreminę varškę

Kaip pasigaminti naminę kreminę varškę

Eteriniai aliejai nuo perkaitimo

Eteriniai aliejai nuo perkaitimo

Orkaitėje Keptos Šviežios Bulvės: Receptai ir Patarimai

Orkaitėje Keptos Šviežios Bulvės: Receptai ir Patarimai

Blynai iš miltų: Kalorijos ir sveikesnės alternatyvos

Blynai iš miltų: Kalorijos ir sveikesnės alternatyvos

Skanūs kepti baravykai: kepimo laikas ir gudrybės

Skanūs kepti baravykai: kepimo laikas ir gudrybės

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda ir Žala

Linų Sėmenų Aliejus: Nauda ir Žala

Kiaulienos kepsnys ant griliaus: receptai ir patarimai

Kiaulienos kepsnys ant griliaus: receptai ir patarimai

Saulius Šaltenis „Riešutų duona“: Apžvalga, temos ir interpretacija

Saulius Šaltenis „Riešutų duona“: Apžvalga, temos ir interpretacija

Krapų Vaisių Arbata: Nauda, Paruošimas ir Įdomūs Faktai

Krapų Vaisių Arbata: Nauda, Paruošimas ir Įdomūs Faktai

Gaivios ir spalvingos salotos su vynuogėmis: receptai ir idėjos

Gaivios ir spalvingos salotos su vynuogėmis: receptai ir idėjos

Kaip Skaniai Pagaminti Vištienos Kepenėles

Kaip Skaniai Pagaminti Vištienos Kepenėles

Europa Royale Druskininkų pietų meniu: geriausios vietos skaniai pavalgyti

Europa Royale Druskininkų pietų meniu: geriausios vietos skaniai pavalgyti

Arbatmedžio aliejus pienligės gydymui

Arbatmedžio aliejus pienligės gydymui

Naminis kiaulienos vyniotinis: gardus ir paprastas receptas

Naminis kiaulienos vyniotinis: gardus ir paprastas receptas

Raugintų Kopūstų Sriuba Be Mėsos - Gardus ir Sveikas Receptas

Siūlau šonkauliukus nuvirti, išgrėbti ir keptuvėje apkepti, po to dėti į verdantį vandenį ,vėliau supjaustytus raugintus kopūstus ,prieskonius , morkas pakepintus svogūnus ATSAKYTI.

Raugintų Kopūstų Sriuba Be Mėsos - Gardus ir Sveikas Receptas

Kalakutienos Kepsnys su Mocarelos Sūriu: Receptai ir Idėjos

Kalakutienos Kepsnys su Mocarelos Sūriu: Receptai ir Idėjos