pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Propolio Aliejus Lūpoms: Nauda, Sudėtis ir Panaudojimas

Propolio Aliejus Lūpoms: Nauda, Sudėtis ir Panaudojimas

Laukinių našlaičių arbatos nauda sveikatai

Laukinių našlaičių arbatos nauda sveikatai

Baltieji drambliai: Mitybos ypatumai ir pasirinkimo galimybės Lietuvoje

Baltieji drambliai: Mitybos ypatumai ir pasirinkimo galimybės Lietuvoje

Vilniaus Aliejaus Gamyba: Istorija, Tradicijos ir Šiuolaikinė Rinka

Vilniaus Aliejaus Gamyba: Istorija, Tradicijos ir Šiuolaikinė Rinka

Kaip kepti jautienos antrekotas - Puikūs patarimai ir receptai

Galima šį kepsnį kepti ir iškart, bet jeigu norite sodresnio skonio, rekomenduoju susukti į maistinę plevelę ir palikti šaldytuve pasimarinuoti bent keletą valandų idealu - pernakt.

Kaip kepti jautienos antrekotas - Puikūs patarimai ir receptai

Traškūs skrebučiai orkaitėje: greitas ir lengvas būdas

Traškūs skrebučiai orkaitėje: greitas ir lengvas būdas

Lauro Lapų Eterinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Lauro Lapų Eterinio Aliejaus Nauda ir Naudojimas

Pusryčių Receptai Su Kiaušiniais: Idėjos Kiekvienam Skoniui

Pusryčių Receptai Su Kiaušiniais: Idėjos Kiekvienam Skoniui

Sotieji Riebalai ir Aliejaus Rūšys: Kas Svarbu Žinoti?

Sotieji Riebalai ir Aliejaus Rūšys: Kas Svarbu Žinoti?

Kalakuto Kepenėlių Receptai: Nuo Paprastų Iki Gurmaniškų

Kalakuto Kepenėlių Receptai: Nuo Paprastų Iki Gurmaniškų

Tinginys su kondensuotu pienu: greitas ir paprastas receptas

Tinginys su kondensuotu pienu: greitas ir paprastas receptas

Kiek laiko virti kiaulienos išpjova, kad būtų minkšta

Kiek laiko virti kiaulienos išpjova, kad būtų minkšta