pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sviestiniai Sausainiai Riestainiai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Sviestiniai Sausainiai Riestainiai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

UAB „Agaras“: Kelias Nuo Mažos Krautuvėlės Iki Didžiausios Brandintos Jautienos Gamintojos Lietuvoje

UAB „Agaras“: Kelias Nuo Mažos Krautuvėlės Iki Didžiausios Brandintos Jautienos Gamintojos Lietuvoje

Kokia mėsa geriausia šašlykams: patarimai ir gudrybės

Kokia mėsa geriausia šašlykams: patarimai ir gudrybės

Konservuota vištiena stiklainiuose: receptai ir patarimai

Konservuota vištiena stiklainiuose: receptai ir patarimai

Sveikuoliški Keksiukai: Receptai Jūsų Sveikam Gyvenimui

Sveikuoliški Keksiukai: Receptai Jūsų Sveikam Gyvenimui

Ar japoniška baltymų dieta veikia? Privalumai, trūkumai ir receptai

Ar japoniška baltymų dieta veikia? Privalumai, trūkumai ir receptai

Tobulo Skonio Obuolių Ir Moliūgų Pyrago Receptas

Tobulo Skonio Obuolių Ir Moliūgų Pyrago Receptas

Vakarienė su įspūdinga panorama restorane „XII“ Klaipėdoje

Vakarienė su įspūdinga panorama restorane „XII“ Klaipėdoje

Kaip Kepti Plekšnės Filė: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Plekšnės Filė: Receptai ir Patarimai

Aliejus naudojamas prie švitinimo

Aliejus naudojamas prie švitinimo

Čeburekai: Receptai, Įdarai ir Gaminimo Paslaptys

Čeburekai: Receptai, Įdarai ir Gaminimo Paslaptys

Mesos gaminių virtuvė - įdomūs patiekalai iš farso

Svarbu jokiu būdu negalima praleisti paskutinio gaminimo žingsnio kepimo orkaitėje; mėsa turi būti tinkamai termiškai apdorota, būtinai pašaukime kotletus į orkaitę bent 20-25 min.

Mesos gaminių virtuvė - įdomūs patiekalai iš farso

Juoda arbata žindymo laikotarpiu: ką reikia žinoti mamoms

Juoda arbata žindymo laikotarpiu: ką reikia žinoti mamoms