pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jautienos Tartaras iš Lidl - Kokybė ir Skonis už Prieinamą Kainą

Tai vienas iš tų patiekalų, kuriuos paruošti labai nesudėtinga ir sudedamųjų dalių nedaug, tik reikia išsirinkti pačią kokybiškiausią ir šviežiausią mėsą, tokią, kurią drąsiai galima būtų valgyti žalią.

Jautienos Tartaras iš Lidl - Kokybė ir Skonis už Prieinamą Kainą

Vištienos sriuba su ryžiais: gardus ir paprastas receptas

Vištienos sriuba su ryžiais: gardus ir paprastas receptas

Sotus šernienos troškinys: tradiciniai ir modernūs receptai

Sotus šernienos troškinys: tradiciniai ir modernūs receptai

Tortilijų suktinukai su mėsos įdaru: receptai ir įkvėpimai

Tortilijų suktinukai su mėsos įdaru: receptai ir įkvėpimai

Kiaulienos kepsniai ant laužo - skanūs patiekalai lauke

Ant laužo kepa- mai kiaulienai ir vištienai tinkama temperatūra apie 200 oC, o jau- tienos didkepsniams galima šiek tiek aukštesnė temperatūra nuo 200 oC iki 250 oC.

Kiaulienos kepsniai ant laužo - skanūs patiekalai lauke

Saldžiarūgštis medaus ir garstyčių padažas: pagardinkite savo salotas

Saldžiarūgštis medaus ir garstyčių padažas: pagardinkite savo salotas

"Kėdainių duona" UAB Istorija ir Tradicijos

"Kėdainių duona" UAB Istorija ir Tradicijos

Agurklių Aliejaus Nauda: Savybės ir Poveikis

Agurklių Aliejaus Nauda: Savybės ir Poveikis

Kaip Marinuoti Kalakutą Obuolių Sultyse: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Kaip Marinuoti Kalakutą Obuolių Sultyse: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Jautienos Karpačio Receptas: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Interpretacijų

Jautienos Karpačio Receptas: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Interpretacijų

Tradicinis Seklyčios Pyrago Receptas

Tradicinis Seklyčios Pyrago Receptas

Miltiniai Skryliai: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Miltiniai Skryliai: Tradicinis Lietuviškas Receptas

Sveikinimai Vestuvių Metinių Proga Vyrui: Tekstai, Įkvepiantys Meilei ir Džiaugsmui

Sveikinimai Vestuvių Metinių Proga Vyrui: Tekstai, Įkvepiantys Meilei ir Džiaugsmui

Naminės duonos receptas: plikyta duona

Naminės duonos receptas: plikyta duona