pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sultingas kiaulienos karbonadas: kepimo paslaptys orkaitėje

Sultingas kiaulienos karbonadas: kepimo paslaptys orkaitėje

Kas Padeda, Kai Sustoja Skrandis: Veiksmingi Būdai Atkurti Virškinimą

Kas Padeda, Kai Sustoja Skrandis: Veiksmingi Būdai Atkurti Virškinimą

Tikra dzūkiška babka: senolių receptas Jūsų stalui

Tikra dzūkiška babka: senolių receptas Jūsų stalui

Naktinis valgymo sindromas: priežastys, požymiai ir gydymo būdai

Naktinis valgymo sindromas: priežastys, požymiai ir gydymo būdai

Kęstučio Zapkaus įtaka Patricijos Jurkšaitytės kūrybai: Paskutinės vakarienės analizė

Kęstučio Zapkaus įtaka Patricijos Jurkšaitytės kūrybai: Paskutinės vakarienės analizė

Makaronai su plėšyta vištiena: gardus receptas visai šeimai

Makaronai su plėšyta vištiena: gardus receptas visai šeimai

Kava ir kava su pienu: Kofeino kiekio palyginimas

Kava ir kava su pienu: Kofeino kiekio palyginimas

Tortilijų Traškučiai: Lengvai Paruošiamas Receptas

Tortilijų Traškučiai: Lengvai Paruošiamas Receptas

Tinginys – klasikinis lietuviškas desertas

Tinginys – klasikinis lietuviškas desertas

Kiek Laiko Virti Sultinį Skirtingiems Mėsos Tipams?

Kiek Laiko Virti Sultinį Skirtingiems Mėsos Tipams?

Skaniuosius kotletai su padažu

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Skaniuosius kotletai su padažu

Gaivios ir traškios juodųjų ridikų salotos: lengvas receptas

Gaivios ir traškios juodųjų ridikų salotos: lengvas receptas

Faršo ir avinžirnių troškinys: receptas

Faršo ir avinžirnių troškinys: receptas

Geriausios Kauno kavinės dienos pietums: kur skaniai pavalgyti?

Geriausios Kauno kavinės dienos pietums: kur skaniai pavalgyti?