Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta
1x 2x 3x- 300 g žuvies ((naudojau menkę))
- 300 – 400 g bulvių ((virtų))
- ½ svogūno (supjaustyto labai smulkiai)
- 1 kiaušinis
- Žalumynų ((petražolių, krapų))
- druskos, pipirų
- citrinos sulčių
- miltų (arba manų kruopų)
- džiūvėsių
- aliejaus kepimui
Skaniausi kotletai
Norėdami pasigaminti šiuos nuostabius kotletus, turėsite pasirinkti kokybišką mėsą, kurios sudėtis patenkintų jūsų skonio lūkesčius. Galite naudoti mėsą iš jautienos, kiaulienos arba sumaišyti abi rūšis, tai suteiks ypatingą skonį ir sultingumą. Jei pageidaujate šiek tiek lengvesnio varianto, galite naudoti vien tik vienos rūšies mėsą, pavyzdžiui, vien kiaulienos arba vien jautienos.

Didžiuojuosi ir kviečiu išbandyti: sėklų mišiniai laimingam pilvui
BlogasBe galo be krašto džiaugiuosi ir didžiuojuosi! Štai ir jis – naujas nuostabus produktas, kurio gimimas truko nei daug, nei mažai – kokius du ar.
Reklama41003Žuvies kotletai
Daug kam net mintis apie žuvies kotletus primena nelabai kokius kvapus virtuvėje:) Kiti dar pamena ir tuos laikus, kai į tuos kotletus keliaudavo abėjotino šviežumo ingredientai, o jei jau dvoks visa virtuvė, tai koks skirtumas nuo ko?:)
Šie, žinokit, kitokie. Sultingi ir minkšti viduje, itin traškūs išorėje, ir jokio įkyraus kvapo! Žinoma, rašau čia savo įspūdžius, nes kotletams naojau kokybišką menkės filė. Buvau nusipirkusi jos šaldytos, tad per porą valandų ji atitirpo, dar turėjau iš vakaro virtų bulvių, tad lengvą vakarienę paruošti buvo gana paprasta ir greita.
Jums turbūt jau kirba klausimas kur ta paslaptis, kodėl teigiu, kad šie kotletai neturi įkyraus žuvies kvapo? Paslaptis tame, kad žuvis kotletams pirmiausia išverdama garuose! Per kelias minutes ji tampa sultinga ir minkšta (šiukštu nepervirkit, nes su laiku ji tik kietės!), tada ją nors ir rankomis galima sutrupinti į masę kotletams. Jei netingit, galit ir sumalti. Arba sukapoti peiliu. Tiks viskas:)
Aš savo žuvies kotletus patiekiau su kalafiorų koše ir raugintais agurkais. Man skonis ypatingai gerai suderėjo:)
clock clock iconcutlery cutlery icon
folder folder icon
instagram instagram icon
pinterest pinterest icon
print print icon
squares squares icon
heart heart icon
heart solid heart solid icon
Valgyk ir žydėk
DuonaVarškės ir sėklų duona – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori valgyti mažiau greitųjų angliavandenių, tačiau nenori atsisakyti gardžios duonos.…
Dienos meniuAš tikiu, kad geriausios mišrainės yra tos, kuriose susitinka skirtingos tekstūros. Ir visada mišrainės su virtais burokėliais ar bulvėmis persikelia…
Bemėsis pirmadienisTai jau tikrai sriubų metas ir puodai dirba. Aš laidoje viriau sočią TRIJŲ PUPELIŲ SRIUBĄ SU KOPŪSTAIS. Man ji tokia…